OPGERICHT IN 1904,

Verschillende iconische en wereldberoemde producten van Garnier hebben de afgelopen 100 jaar de levens van mannen en vrouwen wereldwijd veranderd. Garnier is in 1904 opgericht in Frankrijk en is door de tijd heen een wereldberoemd en gerespecteerd merk binnen de beauty industrie geworden.

 • 1904

  DE EERSTE INNOVATIE

  1904

  DE EERSTE INNOVATIE

  Het begon allemaal met de oprichter Alfred Amour Garnier en zijn haarsalon in Blois, Frankrijk. In 1904 ontwikkelde hij de eerste haarlotion op plantaardige basis voor mooi en verzorgd haar: Lotion Garnier.
  Deze haarlotion van Garnier werd al snel een best seller.

 • 1925 - 1944

  EEN OMVANGRIJK SCHOONHEIDS MERK

  1925 - 1944

  EN OMVANGRIJK SCHOONHEIDS MERK

  Tussen 1925 en 1944 werden er 5 nieuwe producten ontwikkeld. Om meer variatie in het aanbod aan te brengen ontwikkelde Garnier Eau de beauté Garnier (het 1e huidverzorgingsproduct voor alle huidaandoeningen), Pétrole Garnier, Sulfo Garnier, Eau de bleuet Garnier en Shampooing Garnier.
  Een compleet assortiment van haar- en huidverzorgingsproducten van Garnier, met een duidelijke belofte: "Voor prachtig haar en een zijdezachte huid."

 • 1935

  Ambre Solaire: DE GEBOORTE VAN EEN
  ICOON

  1935

  Ambre Solaire: DE GEBOORTE VAN EEN
  ICOON

  In 1935 lanceerde Ambre Solaire zijn 1e zonberschermende bruiningsolie. Nadat het als eerste getest was op de Franse Riviera bereikte het product de rest van Frankrijk in 1936.
  Ambre Solaire speelde perfect in op de behoeftes van die tijd en werd direct een symbool voor strandvakanties, persoonlijke verzorging en welzijn.

 • 1946

  HET HISTORISCHE STER PRODUCT

  1946

  HET HISTORISCHE STER PRODUCT

  Het eerste product met beenmerg, om haar te voeden, te versterken en te revitaliseren. Het assortiment werd verder uitgebreid en ondersteund van 1946 tot 1982.

 • 1960

  HET 1E DOE-HET-ZELF HAARKLEURINGSPRODUCT

  1960

  HET 1E DOE-HET-ZELF HAARKLEURINGSPRODUCT

  Met Belle Color, het 1e doe-het-zelf haarkleuringsproduct, ontdekten vrouwen dat het kleuren van hun haar veilig en gemakkelijk is.
  Belle Color heeft ervoor gezorgd dat haar een net zo belangrijke rol in trends en mode is gaan spelen als kleding of accesoires.

 • 1995

  INTERNATIONALE UITBREIDING

  1995

  INTERNATIONALE UITBREIDING

  Garnier is een wereldwijd merk sinds 1995 en een van de grootste spelers in de internationale cosmetica branche.Onze producten worden in meer dan 120 landen verkocht, en zijn zodanig samengesteld dat ze voldoen aan de verwachtingen van mannen en vrouwen overal in de wereld.

 • 1996

  Fructis, DE WERELDWIJD
  BEKENDE
  GROENE FLES

  1996

  Fructis, DE WERELDWIJD
  BEKENDE
  GROENE FLES

  De 1e versterkende shampoo verrijkt met actieve ingrediënten uit fruit. Fructis zorgde voor een revolutie op de haarverzorgingsmarkt met haar beroemde groene fles. Fructis maakt gebruik van de kracht van de natuur voor sterker, voller haar met een gezonde glans.

 • 1998

  nutrisse, VERZORGD HAAR BETEKENT
  EEN BETERE KLEUR

  1998

  nutrisse, VERZORGD HAAR BETEKENT
  EEN BETERE KLEUR

  Met de overtuiging dat een mooie haarkleur het gevolg is van goede verzorging, lanceerde Garnier Nutrisse. Door middel van het combineren van verzorgende oliën uit fruit in een romige textuur, biedt Nutrisse een 100% grijsdekking en langhoudend glanzend kleurresultaat.

 • 2011

  DE NIEUWE GENERATIE HUIDVERZORGING: BB Cream

  2011

  DE NIEUWE GENERATIE HUIDVERZORGING: BB Cream

  Gebaseerd op Aziatische balsems voor de onzuivere huid, lanceerde Garnier in 2011 haar eerste BB Cream speciaal voor de blanke huid. Dit leidde tot een nieuwe generatie huidverzorging met direct zichtbare resultaten en langdurige verzorging in één stap. BB Cream combineert 5 oplossingen in een enkel product, waardoor de schoonheidsroutine sneller en makkelijker is geworden.

 • 2012

  olia, DE KRACHT VAN OLIE

  2012

  olia, DE KRACHT VAN OLIE

  Gebaseerd op de werkzame kracht van olie, zorgt Olia voor exceptionele kleur en een betere haarkwaliteit: Het haar heeft drie keer zoveel glans na een Olia kleurbehandeling.

 • 2013

  DE BADKAMER ESSENTIAL: MICELLAIR
  REINIGINGSWATER

  2013

  DE BADKAMER ESSENTIAL: MICELLAIR
  REINIGINGSWATER

  Garnier lanceerde in 2013 de eerste Micellair Reinigingswater, een zachte gezichtsreiniger voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige. Verwijdert vuil en make-up in 1 handeling.

 • 2015

  LOVING BLENDS: LIEFDEVOLLE EN
  MILDE BLENDS VERRIJKT MET NATUURLIJKE
  INGREDIENTEN VOOR NATUURLIJK MOOI HAAR

  2015

  LOVING BLENDS: LOVING BLENDS: LIEFDEVOLLE EN
  MILDE BLENDS VERRIJKT MET NATUURLIJKE
  INGREDIENTEN VOOR NATUURLIJK MOOI HAAR

  Onze eerste range van ultra-zachte shampoos met natuurlijke ingrediënten voor ieder haartype. De heerlijke blends spreken tot ieders verbeelding, zoals Honing Goud, Mythische Olijf en Sublieme Olïen.

 • 2016

  LOVING BLENDS BODY: ZACHTHEID VAN
  TOP TOT TEEN

  2016

  LOVING BLENDS BODY: ZACHTHEID VAN
  TOP TOT TEEN

  Ondersteund door jarenlange ervaring in zachte verzorging, introduceerde Garnier in 2016 Loving Blends Body. Net als de haarverzorgingslijn zijn de Loving Blends Body producten speciaal samengesteld om in de behoefte van ieder huidtype te voorzien en tegelijkertijd de huid te hydrateren.