Loving Blends met Amandelmelk voor lichtdroog haar

NATUURLIJKE
INGREDIËNTEN
van Loving Blends
Amandelmelk en Agavesap

Amandelmelk

Onze biologische amandelmelk uit Spanje is en blijft een favoriet, dankzij de crèmige structuur en nootachtige geur. We mengen deze voedende crème met agavesap tot een formule die het haar mild wast en tot in de punten voedt.

Agavesap

Het 100% biologische agavesap uit Mexico is een voedende nectar die bekend staat om zijn ongekende revitaliserende eigenschappen. Samen met onze amandelmelk vormt het de perfecte combinatie voor gezond gehydrateerd haar. Verzorg je lichtdroge haar optimaal met deze heerlijke nieuwe Loving Blends producten.

Loving Blends met agavesap voor lichtdroog haar

VERANTWOORD PRODUCEREN

De vraag naar verantwoord ontwikkelde schoonheidsproducten neemt toe. En dat is positief. Bij Loving Blends willen we niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de wereld waarin we leven. Daarom zijn we toegewijd aan een duurzame productie van shampoos, conditioners en haarmaskers én streven we naar het verantwoord oogsten van onze natuurlijke ingrediënten. Een goed voorbeeld hiervan is onze biologische amandelmelk, die met respect voor mens en natuur wordt gewonnen in Spanje.

De ingrediënten van Loving Blends Amandelmelk en Agavesap worden duurzaam in Spanje geproduceerd
Loving Blends met Amandelmelk
De 100% recyclebare Loving Blends Loving Blends Amandelmelk en Agavesap shampoo fles

100%
RECYCLEBAAR

Onze Loving Blends shampoofles is 100% recyclebaar, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Momenteel is 30% van de fles gemaakt van gerecycled plastic en werken we aan de rest. We zijn er nog niet, maar we zetten ons iedere dag in om de negatieve impact op het milieu te verminderen.

HYDRATEERT EN VOEDT

De Voedende Amandelmelk range hydrateert en geeft het haar een stralende glans. De heerlijke combinatie van Spaanse amandelmelk en Mexicaans agavesap voedt het haar tot in de punten. Dit hydraterende recept is zacht genoeg voor dagelijks gebruik. Loving Blends: liefde voor het haar en liefde voor de mens en natuur.

ONZE FAVORIETEN

Loving Blends Loving Blends Amandelmelk en Agavesap haarmasker voor lichtdroog haar

Masker

KOOP ONLINE
Loving Blends Loving Blends Amandelmelk en Agavesap shampoo voor lichtdroog haar

Shampoo

KOOP ONLINE
Loving Blends Loving Blends Amandelmelk en Agavesap voor lichtdroog haar conditioner

Conditioner

KOOP ONLINE

ONTDEK OOK

Kokosmelk &
Macadamia
Masker

ONTDEK MEER

Kokosmelk &
Macadamia
Shampoo

ONTDEK MEER

Kokosmelk &
Macadamia
Conditioner

ONTDEK MEER
Loving blends leafs Loving blends leafs