Loving Blends met Honing voor beschadigd haar

NATUURLIJKE
INGREDIËNTEN
van Loving Blends Honing Goud

Honing

Honey is healthy, ook voor je haar! Onze honing uit Hongarije is rijk aan suiker, het maakt je haar zacht en voedt intens.

Bijen maken niet alleen honing, maar ook de natuurlijke bijproducten bijenbalsem en Royal Jelly. Samen zorgen deze drie ingrediënten ervoor dat je beschadigde of breekbare haar tot in de puntjes wordt hersteld.

karité bonen

Bijenbalsem

Bijenbalsem staat al eeuwen bekend om haar reinigende eigenschappen. Met bijenbalsem wordt het haar op milde wijze gewassen.

Loving Blends met bijenbalsem voor beschadigd haar
Loving Blends met Royal jelly voor beschadigd haar

Royal Jelly

Royal Jelly, ook wel koninginnegelei genoemd, is een concentraat dat bijzonder rijk is aan essentiële voedingsstoffen, met name vitamine B, mineralen en aminozuren. In onze Honing Goud-haarverzorging is het een onmisbaar ingrediënt dat revitaliseert en de andere ingrediënten versterkt in hun beschermende werking.

VERANTWOORD PRODUCEREN

De vraag naar verantwoord ontwikkelde schoonheidsproducten neemt toe. En dat is positief. Bij Loving Blends willen we niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de wereld waarin we leven. Daarom zijn we toegewijd aan een duurzame productie van shampoos, conditioners en haarmaskers én streven we naar het verantwoord oogsten van onze natuurlijke ingrediënten. Een goed voorbeeld hiervan is onze honing, die met respect voor mens en natuur wordt gewonnen in Hongarije.

De ingrediënten van Loving Blends Honing-Goud worden duurzaam in Hongarije geproduceerd
Honey
De 100% recyclebare Loving Blends Honing-Goud shampoo fles

100%
RECYCLEBAAR

Onze Loving Blends shampoofles is 100% recyclebaar, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Momenteel is 30% van de fles gemaakt van gerecycled plastic en werken we aan de rest. We zijn er nog niet, maar we zetten ons iedere dag in om de negatieve impact op het milieu te verminderen.

VERSTERKT, VOEDT EN BESCHERMT

Onze Honing Goud range is de ultieme blend voor beschadigd en breekbaar haar. De natuurlijke ingrediënten honing, bijenbalsem en Royal Jelly zijn met zorg samengevoegd tot een zoetgeurende, zacht herstellende formule die het haar sterker en gezonder maakt. Van de wortel tot de punten.

Loving Blends: liefdevolle verzorging voor natuurlijk mooi haar.

ONZE FAVORIETEN

Loving Blends Honing-Goud voor beschadigd haar Haarmasker

Masker

KOOP ONLINE
Loving Blends Honing-Goud voor beschadigd haar Shampoo

Shampoo

KOOP ONLINE
Loving Blends Honing-Goud voor beschadigd haar Leave-in crème

Leave-in Crème

KOOP ONLINE

ONTDEK OOK

Loving Blends Voedende Amandelmelk

Voedende
Amandelmelk

ONTDEK MEER
Loving Blends Avocado Karitéboter

Avocado
Karitéboter

ONTDEK MEER
Loving Blends Kokosmelk & Macadamia

Kokosmelk &
Macadamia

ONTDEK MEER
Loving blends honing Loving blends honing