Loving Blends met Kokosmelk voor droog haar

NATUURLIJKE
INGREDIËNTEN
van Loving Blends
Kokosmelk en Macadamia

Kokosmelk

Onze duurzame kokosmelk wordt gewonnen uit de pulp van rijpe kokosnoten die in Polynesië worden verbouwd. Deze heerlijke, natuurlijke melk is rijk aan oliën en staat bekend om haar ongelooflijk verzachtende en voedende eigenschappen. Dit maakt kokosmelk een perfect ingrediënt voor onze haarproducten.

Macadamia

Onze macadamia wordt verwerkt door middel van Green Science, dit is duurzaam en met zoveel mogelijk respect voor de omgeving. De macadamia wordt met de hand geplukt en daarna geperst op een boerderij in Guatemala die erkend is door het Sustainable Agricultural Network. Zij helpen de waarde te vergroten van kleinschalige boeren die opereren in duurzame landbouw. De formule is licht, maar ultra-voedend voor droog haar.

Kokosmelk en macadamia vormen samen een geweldige combinatie om droog haar te voeden en te herstellen.

Loving Blends met Macadamia voor droog haar

VERANTWOORD PRODUCEREN

De vraag naar verantwoord ontwikkelde schoonheidsproducten neemt toe. En dat is positief. Bij Loving Blends willen we niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de wereld waarin we leven. Daarom zijn we toegewijd aan een duurzame productie van shampoo’s, conditioners en haarmaskers én streven we naar het verantwoord oogsten van onze natuurlijke ingrediënten. Een goed voorbeeld hiervan is onze duurzame kokosmelk, die met respect voor mens en natuur wordt gewonnen in Polynesië.

De ingrediënten van Loving Blends Kokosmelk en Macadamia worden duurzaam geproduceerd
Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Loving Blends met Macadamia voor droog haar
De 100% recyclebare Loving Blends shampoo fles

100%
RECYCLEBAAR

Onze Loving Blends shampoo fles is 100% recyclebaar, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Momenteel is 30% van de fles gemaakt van gerecycled plastic en werken we aan de rest. We zijn er nog niet, maar we zetten ons iedere dag in om de negatieve impact op het milieu te verminderen.

VOEDT & VERZACHT

De Kokosmelk & Macadamia range voedt en verzacht normaal tot droog haar zonder het te verzwaren, maakt het haar soepeler en geeft het een zijdezachte glans. Loving Blends: liefde voor het haar en liefde voor de mens en natuur.

ONZE FAVORIETEN

Masker

KOOP ONLINE

Shampoo

KOOP ONLINE

Conditioner

KOOP ONLINE
Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Loving Blends Kokosmelk & Macadamia