Groene thee: fris, gezond en zuiverend

Een kopje groene thee in de ochtend zou veel goed doen voor je gezondheid. In Azië zijn ze ervan overtuigd dat groene thee vele gezondheidsvoordelen heeft. Oorspronkelijk werd groene thee in China en India gebruikt als medicijn voor het hart, om de spijsvertering te versnellen en om wonden te helen. Ook nu, jaren later, toont onderzoek aan dat groene thee helpt bij het afvallen en detoxen, voornamelijk door de hoeveelheid antioxidanten die het drankje bevat.

Gezichtsverzorging verrijkt met Groene Thee Bladeren


Ook experts van Garnier kennen de voordelen van groene thee en hebben die kennis meegenomen om het extract van de bladeren te verwerken in een speciale gezichtsverzorgingslijn: de nieuwe Botanische lijn. De reinigingsgel en dagcrème zijn verrijkt met groene thee bladeren extract.

De routine met Groene Thee Bladeren


Het is bijzonder geschikt voor iedereen met een gemengde tot vette huid. Gebruik de reinigingsgel, verrijkt met groene thee, om je huid te zuiveren en reinigen en hydrateer en matteer de huid vervolgens met de dagcrème. Zeg maar dág tegen je vette huid en hállo tegen een gezonde huid.