Ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruiken: waarom?

Natuurlijke gezichtsverzorging en cosmetica: je hoort het steeds vaker voorbij komen. We weten steeds meer over de werking van allerlei soorten ingrediënten in beautyproducten en kiezen tegenwoordig graag voor ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die zacht zijn voor je huid en je huid op een milde manier verzorgen en reinigen. Onze producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong kunnen zelfs de gevoelige huid reinigen en verzorgen, en zijn daarom erg populair.

Oorzaken en oplossingen voor huidproblemen


Wanneer je huidproblemen hebt, kunnen deze onder andere ontstaan als reactie op een tekort aan vitamines en mineralen, stress of ontstekingsprocessen in je lichaam. Het is dan ook van belang je huid goed te verzorgen. Dit begint met voldoende water drinken en gezond eten. Het gebruik van de juiste verzorgings- en reinigingsproducten helpt bij het krijgen van een stralende huid. Kijk goed wat je huid nodig heeft en kies voor producten die passen bij jouw huid.

Alle botanische ingrediënten


Botanische ingrediënten zoals rozenwater, bloemenhoning, groene thee en aloë vera zijn algemeen bekend. Ieder van deze ingrediënten staat bekend om specifieke eigenschappen. De heilzame werking is niet onopgemerkt gebleven bij experts van Garnier en daarom is er een speciale lijn ontwikkeld met ingrediënten van natuurlijke herkomst: de Botanische gezichtsverzorging. De rozenwater routine voor de droge en gevoelige huid, de bloemenhoning routine voor de droge huid, aloë vera routine voor de normale tot gemengde huid en de routine met groene thee voor de gemengde tot vette huid: voor elke huid is er een geschikt product met de juiste ingrediënten. Een gezonde huid is nu voor iedereen binnen handbereik.