Weet je niet meer hoe jij je droge huid kan verzorgen? Wij wel! Garnier heeft een nieuwe botanische lijn met gezichtverzorgingsproducten ontwikkeld, met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De routine verrijkt met bloemenhoning is zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid.

De werking van bloemenhoning


De heilzame werking van het gouden goedje is al eeuwenlang bekend. Zelfs Cleopatra was fan en smeerde haar gezicht dagelijks in met honing. Honing is een natuurlijk herstellend middel, vroeger smeerden ze het zelfs op open wonden om ze sneller te laten genezen. Het bijengoedje heeft een antibacteriële werking, verzacht en herstelt, waardoor het weer fijn en gezond aanvoelt. Nóg een groot beautyvoordeel van honing is dat het helpt om de vochttoevoer van de huid te regelen en het dus enorm hydraterend werkt. De Botanische gezichtsverzorging, verrijkt met bloemenhoning, is perfect voor mensen met een droge huid. Er is een reinigingsmelk, reinigingsgel én 3-in-1 gezichtsbalsem beschikbaar.

Dagelijkse routine

Zorg dat je elke avond je huid reinigt met de reinigingsmelk en reinigingsgel om het vervolgens te verzorgen met de 3-in-1 botanische balsem. Je huid wordt niet alleen extra gevoed, door de speciale formule wordt de dagelijkse bescherming van de huid ondersteund. De Botanische routine verrijkt met bloemenhoning geeft de huid een zacht en comfortabel gevoel.