Na een drukke dag wil je het liefst meteen je bed induiken. Je gezicht schoonmaken is wel het laatste waar je zin in hebt. Maar je foundation, mascara en andere make-up laten zitten is ook geen optie. Het kan namelijk zorgen voor onzuiverheden en pijnlijke ogen.

Gelukkig is er een slim 3 in 1 product waarmee je reinigingsritueel nauwelijks tijd kost. Micellair reinigingswater verwijdert vuil, make-up én het is zacht voor je huid.

Micellair water bevat micellen. Deze moleculen werken als een magneet en trekken vuil, overtollig talg en vet aan, waardoor je gezuiverde, frisse huid krijgt. Ook verwijdert micellair water je make-up, zelfs waterproof make-up haal je er gemakkelijk mee weg. Doordat je niet hoeft te scrubben of te boenen is het mild voor je huid en kun je het zelfs bij de gevoelige huid rond je ogen gebruiken. Je huid reinigen, verzorgen en make-up verwijderen ging nog nooit zo snel en makkelijk. Een extra pluspunt is dat je je huid naderhand niet hoeft af te spoelen, dat bespaart je kostbare minuten.

Waarom is Garnier BIO Korenbloem Micellair Reinigingswater zo speciaal?


Je kent de korenbloem vast vanwege de mooie blauwe bloemetjes. Maar wist je ook dat deze bloem een aantal krachtige eigenschappen heeft? Er zijn een aantal fijne voordelen die het tot een ideaal ingrediënt maken voor in je gezichtsverzorging.
Voor de Garnier BIO productlijn gebruiken we biologisch korenbloemwater voor ons verzachtend korenbloem micellair reinigingswater dat geschikt is voor elk huidtype, zelfs de gevoelige.

Verzacht de huid


Garnier BIO Korenbloem Micellair Reinigingswater helpt de huid te verzachten. Het geeft een frisse, stralende huid. Dat is extra goed nieuws wanneer je een gevoelige huid hebt. Het laat trouwens geen olie waas achter op de huid. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een glimmende huid.

Delicaat voor elk huidtype


De verzachtende eigenschappen van korenbloem, maakt het een ideaal ingrediënt voor de delicate huid rond je ogen. De huid rond de ogen is kwetsbaar en raakt snel geïrriteerd door bijvoorbeeld te hard te wrijven of wanneer je iets te hard boent om je make-up eraf te halen. Korenbloem is een ideaal ingrediënt voor elk huidtype, een delicate reiniging, ook voor de gevoelige huid.

Hoe gebruik je micellair water?


Breng wat micellair water aan op een wattenschijfje en veeg er zachtjes mee over je huid. Hoeveel je nodig hebt, is afhankelijk van hoeveel make-up je draagt. Je kunt het gebruiken om zowel je gezicht als je hals schoon te maken. Doordat het zacht is voor de huid kun je het gerust gebruiken om je foundation te verwijderen.

Gebruik je waterproof mascara? Te hard wrijven met een make-up remover kan voor irritaties zorgen. Om waterproof mascara voorzichtig eraf te krijgen, neem je twee wattenschijfjes met micellair water. Druk deze zo'n 10 seconden zachtjes op je gesloten ogen. Wrijf daarna voorzichtig van de binnenkant van je oog naar buiten en haal de wattenschijfjes ook langs de huid onder je ogen om de mascara van je onderste wimpers af te krijgen.

Ook je lippenstift haal je er gemakkelijk vanaf met het reinigingswater. Neem in dat geval een nieuw wattenschijfje en haal het zacht over je lippen.