Garnier Micellair Reinigingswater is perfect om je huid ’s ochtends en ’s avonds mee te reinigen. Het bevat geen parfum en geen extra ingrediënten. Garnier Micellair Reinigingswater heeft formules ontwikkeld voor ieder huidtype, zodat er altijd één is die bij jou past. Wij helpen je kiezen.

Micellair water voor de gevoelige, gemengde en vette huid


Welk huidtype je ook hebt, er is altijd een geschikt micellair water voor jou. Garnier Micellair Reinigingswater is er voor de gevoelige, gemengde en de vette huid.

De gevoelige huid

Voor de gevoelige huid is er het Micellair Reinigingswater Classic. Met een minimaal aantal ingrediënten is deze perfect voor jouw gevoelige huid.

De gevoelige en gemengde huid

Heb je een gevoelige en gemengde huid, met vette maar ook droge delen? Kies dan het Micellair Reinigingswater voor de gevoelige & gemengde huid, met een extra zuiverend en matterend effect.

De vette huid

Mocht je last hebben van een vette huid, dan is Micellair Reinigingswater voor de vette huid ideaal om deze weer in balans te brengen. Het zuivert, matteert en verfrist en geeft direct een gezonde uitstraling.

Make-up verwijderen met micellair water


Ben je op zoek naar een reinigingsproduct dat zelfs de meest hardnekkige make-up kan verwijderen zonder dat het de huid beschadigt? Dan is Micellair Reinigingswater in Olie jouw redder in nood. Het Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra-efficiënte arganolie. Het reinigt en verwijdert alle types make-up, zelfs waterproof, en kalmeert in één handeling.