Garnier Micellair Reinigingswater is perfect om je huid 's ochtends en 's avonds mee te reinigen. Het is een 3-in-1 product dat je reinigingslotion, make-upremover en tonic vervangt. Deze reiniger op waterbasis bevat geen parfum en geen extra ingrediënten. 

Garnier Micellair Reinigingswater heeft formules ontwikkeld voor ieder huidtype, zodat er altijd één is die bij jou past. Wij helpen je kiezen. 

Micellair water voor de gevoelige, gemengde en vette huid

Garnier Micellair Reinigingswater is er voor de gevoelige, gemengde en de vette huid.

De gevoelige huid

Heb jij een gevoelige huidtype die heftig kan reageren op nieuwe gezichtsproducten? Dan zoek je een milde reiniger die je huid niet irriteert of uitdroogt. Het Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater bevat een minimaal aantal ingrediënten, waardoor dit reinigingsproduct perfect is voor jouw gevoelige huid.

De gevoelige en gemengde huid

Heb je een gevoelige en gemengde huid, met zowel vette als droge delen? Dan heb je een product nodig die de droge delen in het gezicht niet verder uitdroogt én een product dat je huid niet extra vettig maakt. Kies in dat geval voor het Micellair Reinigingswater voor de gevoelige & gemengde huid, met een extra zuiverend en matterend effect. Doordat deze variant is verrijkt met matterende deeltjes, gaat het een glimmend effect van de vettere zones in het gezicht tegen. De formule vermindert de talgproductie (dé boosdoener bij een vette huid) zonder de huid uit te drogen. Daarmee is deze formule zeer geschikt voor een gecombineerde en gevoelige huid.

De vette huid

Een verhoogde talgproductie maakt je huid- of delen van je gezicht, zoals je voorhoofd - wat vetter. Een glimmende huid vraagt om een specifieke verzorging. Mocht je last hebben van zo'n vette huid, dan is Micellair Reinigingswater Pure Active ideaal om deze weer in balans te brengen. Het zuivert, matteert en verfrist en geeft direct een gezonde uitstraling. Het reinigingswater verzacht je gezicht en is ook geschikt voor het schoonmaken van je ogen en lippen.

Make-up verwijderen met micellair water

Alle varianten van Garnier's micellair water zijn in principe geschikt om je make-up mee te verwijderen, ook waterproof make-up. Maar ben je op zoek naar een reinigingsproduct dat zelfs de meest hardnekkige make-up kan verwijderen zonder dat het de huid beschadigt? Dan is Micellair Reinigingswater in Olie jouw redder in nood. Het Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra-efficiënte arganolie. Arganolie staat er om bekend dat het je huid zijdezacht laat aanvoelen. Even schudden voor gebruik zodat de arganolie en het micellaire water zich goed mengen. Vervolgens reinigt en verwijdert de formule alle types make-up, zelfs waterproof, en kalmeert in één handeling.

Wil je graag je waterproof make-up verwijderen, maar daarnaast de kwetsbare huid rondom je ogen extra zacht reinigen? Gebruik dan Micellair Reinigingswater voor delicate huid en ogen. Deze nieuwe variant Micellair Reinigingswater is verrijkt met micellen, die de huid reinigen. De ultra-efficiënte oliën verwijderen waterproof make-up gemakkelijk. Daarnaast bevat Micellair Reinigingswater voor delicate huid en ogen korenbloemwater, dat bekend staat om zijn kalmerende werking. De formule is zo zacht voor de ogen dat je zelfs je contactlenzen in kunt houden.