Anno nu is het assortiment aan kwalitatief goede make-up groot, waardoor iedereen make-up zal vinden die bij haar (of zijn) huid en huidtype past. Bonus? Make-up kan je huid net dat beetje extra glow geven. Met de juiste producten zorg je ervoor dat je huid er stralend en gezond uitziet.

Geeft make-up puistjes?


Voor de beste huidkwaliteit moet je make-up kiezen die bij je huid past en de make-up alleen aanbrengen op een gereinigde huid. Houd je vooral elke ochtend en avond aan je gezichtsverzorgingsroutine om je huid schoon te houden en puistjes te voorkomen. Garnier’s Micellair Reinigingswater is dan ook ideaal om aan je ochtend- en avondritueel toe te voegen. Het reinigt én verzacht de huid, en daar heb je maar één product voor nodig. Easy as that.

De make-up van vandaag is vaak een twee-in-één-tool die je teint mooier maakt en tegelijk een ‘behandeling’ biedt zoals hydratatie, zonbescherming – noem maar op. Dus maak je geen zorgen, make-up is niet de boosdoener. Het is wel belangrijk dat je je huid goed en elke dag reinigt, zodat er geen make-uprestjes achterblijven. Die kunnen namelijk je poriën verstoppen, wat kan leiden tot imperfecties. Wil je dit voorkomen? Houd dan de volgende dagelijkse routine aan:
- Verwijder zorgvuldig alle make-up
- Reinig je huid grondig met een reinigingsgel en een tonic
- Hydrateer je huid door een goede dag/nachtcrème of masker aan te brengen
En vergeet niet: doe dit ’s morgens én ’s avonds voor een optimaal resultaat.