Te druk, te veel afspraken, te moe: velen van ons leiden een hectisch bestaan. Toch moeten we de tijd vinden om ons gezicht te verzorgen en te verfrissen en dan kiezen we graag voor reinigingsdoekjes. Geen gedoe met watjes, super praktisch en snel. Je kunt ze zelfs gebruiken als je al in bed ligt. 

Reinigingsdoekjes to-go


Iedereen kent het wel, je bent té moe of té druk voor je dagelijkse beautyritueel en om je gezicht grondig te reinigen voordat je gaat slapen. Micellaire Reinigingsdoekjes bieden hulp: de reinigingsdoekjes zijn ideaal om snel make-up en vuil van je gezicht te verwijderen. De doekjes bestaan voor 5% uit zijdevezels, waardoor ze zacht zijn voor je huid. Toch adviseren huidexperts om dit niet elke dag te doen, want bij een gezonde huid hoort een gezond (ouderwets) beautyritueel. Gezicht reinigen, gezicht wassen en gezicht verzorgen. Idealiter reinig je jouw huid met Micellair Reinigingswater en verzorg je het met een voedend en hydraterend product. Als noodoplossing is het fijn om de reinigingsdoekjes paraat te hebben of ze in je tas te stoppen, zodat je te allen tijde jouw gezicht kan reinigen. Door het handige formaat kun je ze overal mee naartoe nemen en zijn ze ideaal om on-the-go of op vakantie te gebruiken.

Reinigingsdoekjes met olie


Naast Micellaire Reinigingsdoekjes zijn er ook Micellaire Reinigingsdoekjes verrijkt met oliën. Deze zijn ideaal om de huid te reinigen en alle soorten make-up, zelfs de meest hardnekkige waterproof en langhoudende make-up, te verwijderen. Het zorgt voor een extra zachte huid en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.