Modellen vliegen voor hun baan van hot naar her en dragen dagelijks veel make-up. Je zou zeggen dat dit leidt tot een onzuivere huid, maar niets blijkt minder waar. Modellen hebben vaak een stralend gladde huid. Als je dacht dat zij zweren bij dure crèmes en kostbare serums, heb je het mis. Veel van hen gebruiken micellair water. Hun allergrootste geheim? In de ochtend en avond je gezicht grondig reinigen en verzorgen. Heus. Met deze vijf tips kun jij ook een stralende huid krijgen.

Tip 1: Gebruik producten voor jouw huidtype


Je huid is een levend orgaan en heeft specifieke behoeften. Droge huid? Gebruik producten op oliebasis die goed hydrateren en je huid weer een stralende, volle finish geven. Vette huid? Gebruik liever producten op waterbasis die het natuurlijke vocht- en vetgehalte in balans houden en je poriën zuiveren. Garnier heeft een micellair water op waterbasis waarin micellen zijn verwerkt, geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid. Deze is er ook in een olie-variant. Garnier Micellair Reinigingswater is er voor elk huidtype.

Tip 2: Hydrateren


Hydraterende producten zijn een must. Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit hydrateren is belangrijk. Drink dus elke dag minimaal anderhalve liter water en probeer je alcohol- en cafeïne-inname te beperken.

Tip 3: Reinig, scrub, hydrateer, repeat


Volg dit lijstje elke dag. Het is de perfecte beautyroutine voor ’s ochtend en ’s avonds. Garnier heeft voor elke stap de juiste producten in huis. Of je nu wilt scrubben, reinigen of hydrateren.

Tip 4: Verwijder áltijd je make-up


En verwijder je make-up zorgvuldig en zacht. Dit kunnen we niet vaak genoeg zeggen. Met een milde make-upremover als Garnier Micellair Reinigingswaater hoef je de huid niet hard te boenen of wrijven en veeg je gemakkelijk alle onzuiverheden eraf.

Tip 5: Vergeet de SPF niet


Zonnebrandcrème is de beste anti-aging-truc, volgens vele huidexperts. Het is niet alleen belangrijk goed te smeren tijdens een dagje strand, maar juist ook op de momenten dat je niet pal in de zon gaat zitten. Zonbescherming is een must, ook al lijkt het bewolkt. UV-straling is altijd aanwezig en jouw huid wordt er dus dagelijks aan blootgesteld. Garnier heeft een fantastische dagcrème met SPF 10 die je alle bescherming geeft die je nodig hebt: Hydra Bomb dagcrème beschermt je huid en geeft tegelijkertijd een hydraterende boost.