Garnier heeft onderzoek gedaan naar de beste reinigingsproducten voor de gevoelige huid. Het resultaat is een uitgebreide serie producten voor dit speciale huidtype. Ze reinigen en verzorgen zónder te irriteren.

Van oogmake-up tot foundation, de keuze voor de gevoelige huid is reuze.

Reiniging van de gevoelige huid


Een gevoelige huid is (helaas!) vatbaar voor allergische reacties en irritaties. De huid kan te droog of te vet zijn, puistjes krijgen of zelfs acne ontwikkelen. Kraanwater of ‘harde’ verzorgingsproducten kunnen ervoor zorgen dat de huid gaat jeuken, trekkerig aanvoelt of geïrriteerd raakt. Dankzij Garnier’s specialistische huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid kan je huid blijven ademen.

De producten reinigen en kalmeren, precies wat je gevoelige huid nodig heeft. Ook fijn: je krijgt er een heerlijk zacht babyhuidje van. Heb je een gevoelige en doffe huid, dan kunnen deze producten écht het verschil voor je huid betekenen!

Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid

Rings a bell? Vast, omdat het product in no time werd geadopteerd door menig vrouw. Groot gelijk, want de milde formule verwijdert vuil en make-up uit je poriën en andere reinigingsproducten schieten daarin soms tekort.

Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid zorgt er juist voor dat het vochtpeil in je huid onaangetast blijft. Hoe? Doordat het water zó zacht is. Je kunt het gemakkelijk gebruiken voor de huid rondom je ogen. Geen droge zones, geen waterige en rode ogen en geen geïrriteerde plekjes. Wie wil dat nou niet? Voor vrouwen in tijdnood zijn er ook nog easy-to-use Micellaire Reinigingsdoekjes. De doekjes zijn net zo mild als het reinigingswater – omdat ze voor 5% uit zijdevezels bestaan, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en bovendien een geweldige snelle reiniger zijn voor de gevoelige huid.