Je bent echt niet de enige. we hebben allemaal weleens te maken met een onzuivere huid. Je koopt je suf aan crèmes, maar hoe voorkom je toch die oneffenheden? Welnu, het allerbelangrijkste is een uitgebreid verzorgingsritueel van de huid. Elke dag. Het is volgens dermatologen hét geheim achter een gezonde en egale huid. Zorg dat dit verzorgingsritueel een dagelijks routineklusje wordt en je zult zien dat ook jij een egalere en gladdere huid krijgt.

Dagelijkse verzorging van de huid

Elke stap van jouw huidverzorgingsroutine – reinigen, tonic gebruiken, hydrateren en regelmatig scrubben – helpt om puistjes en een slechte huid tegen te gaan. Het is de optimale manier waarop je puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden kunt voorkomen en de conditie van je huid verbetert. Wat dit huidverzorgingsritueel precies inhoudt, leggen we hier stap voor stap uit. Kies de Garnier Pure Active-producten die het beste bij jouw huidtype passen en volg dit reinigings- en verzorgingsritueel
dagelijks:

Stap 1: make-up verwijderen

Verwijder ’s avonds altijd je make-up voordat je het bed in duikt met Pure Active Micellair Reinigingswater. Deze reiniger is zo mild dat hij zelfs geschikt is voor de onzuivere huid.

Stap 2: reiniging

Reinig je gezicht 's ochtends en 's avonds grondig, met bijvoorbeeld een Pure Active Reinigingsgel
Deze speciale anti-onzuiverheden gel is een doeltreffende manier om je huid schoon te maken en onzuiverheden te verminderen. 

Stap 3: een tonic voor diepe reiniging

Breng een Pure Active tonic aan om de laatste vuildeeltjes te verwijderen en de poriën te verfijnen. Bovendien bereidt een tonic de huid voor op stap 4.

Stap 4: dag- en nachtverzorging

Hydrateer je huid dagelijks met een verzorgende crème, zoals Pure Active Sensitive Kalmerende verzorging. Deze dagcrème is speciaal geschikt voor de gevoelige & gemengde tot vette huid met onzuiverheden. Deze dagelijkse verzorging helpt onzuiverheden te verminderen, is niet-vet en kalmeert je huid. 

Stap 5: scrubben als extraatje

Heb je te maken met hardnekkige onzuiverheden, scrub je huid dan één à twee keer per de week met de Pure Active Intensive Scrub. Dit is dé oplossing om overtollig talg te verminderen en mee-eters en te verwijderen. Het resultaat is een schone en egale huid.