Heb je een droge huid met onzuiverheden? Soms is het lastig de juiste producten te vinden om je huid weer in balans te brengen. Als je last hebt van onzuiverheden, ben je vaak geneigd om sterke producten te gebruiken. Newsflash: deze producten kunnen je huid juist nóg meer uitdrogen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste verzorging toepast, elke dag van de week. Dit is jouw ideale verzorgingsroutine:

Stap 2: verwijder make-up

Verwijder altijd ’s avonds je make-up om de opbouw van make-upresten en bacteriën in je poriën te voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot imperfecties of ontstekingen. Je kunt dit het best doen met Pure Active Micellair Reinigingswater.

Stap 1: reinigen

Reinig je gezicht ’s ochtends en ’s avonds met Pure Active Sensitive Reinigingsgel om verstopte poriën schoon te maken en bacteriën te verwijderen.

Stap 3: hydrateer de huid

Een droge huid wordt intens blij van een hydraterende crème. De juiste dagcrème, zoals Pure Active Sensitive Kalmerende Verzorging, zorgt voor een zijdezachte huid. Smeer gerust dagelijks, want niet alleen een droge, ook een onzuivere huid wordt intens blij van een hydraterende crème.