Garnier doet al 25 jaar onderzoek naar de beste producten voor een gevoelige, vette huid. Al jaren helpen de producten tieners en jongvolwassenen roodheid, oneffenheden en een droge of vette huid aan te pakken. Garnier heeft al deze kennis van de voorgaande jaren gebruikt voor een compleet nieuwe en geavanceerde verzorgingslijn speciaal voor de gevoelige huid: de Pure Active Sensitive-lijn.


Pure Active Sensitive


De Pure Active Sensitive-lijn is een nieuwe generatie verzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid met onzuiverheden. De formule combineert hoge doeltreffendheid en zachte hydratatie. Het verzacht, vermindert roodheid, hydrateert en voelt enorm comfortabel aan. Na enkele weken merk je echt het verschil. De huid voelt fris, gezond en zacht aan. Klinkt als muziek in de oren, niet? Dit zijn de drie musthave-producten uit de Pure Active Sensitive-lijn:


Pure Active Sensitive Reinigingsgel


Deze zeepvrije reinigingsgel is ideaal voor dagelijks gebruik. Hij reinigt diep, verwijdert onzuiverheden en maakt de huid zacht en flexibel.


Pure Active Sensitive Tonic


De formule van deze tonic zorgt ervoor dat de poriën kleiner worden, zonder dat de huid droog aanvoelt. Hydrateren én verzachten: deze tonic doet het allebei.


Pure Active Sensitive Kalmerende Crème


De alles-in-één-crème voor elke vrouw. Naast dat het je huid intens verzorgt, vermindert het rode plekjes en gaat het onzuiverheden in de huid tegen.