Op zoek naar de best things in beauty? Onze experts tippen de beste beautyproducten voor je dagelijkse beautyroutine. Zorg dus dat je ze áltijd in huis of in je make-up tas hebt, voor een stralende huid die zacht en fris aanvoelt. Er is een aantal producten dat samen wonderen verricht. Ze vormen de perfecte basis voor jouw dagelijkse beautyritueel. Natuurlijk mag jij je huid eens in de zo veel tijd extra in de watten leggen, zoals met een masker of een gezichtsmassage, maar er zijn drie producten die onmisbaar zijn en die je elke dag kunt gebruiken. Zet deze drie producten op je beautyboodschappenlijstje.

Micellair Reinigingswater


Begin altijd met een goede reiniging van de huid. Voordat je naar bed gaat, of 's ochtends de deur uit gaat, is het belangrijk om onzuiverheden – make-up en vuil – te verwijderen. Een milde reiniger is wat je nodig hebt, zoals Garnier Micellair Reinigingswater. De make-upreiniger, verrijkt met micellen, zorgt ervoor dat alle vuildeeltjes en make-uprestjes van je huid verwijderd worden terwijl je huid tegelijkertijd gekalmeerd wordt. Garnier Micellair Reinigingswater is geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid.

Scrub


Vervolgens heb je ook een effectief exfoliërend product nodig om te zorgen dat je poriën niet verstopt kunnen raken. Een scrub verwijdert dode huidcellen en zorgt er ook voor dat jij jouw huid jong, strak en stralend houdt. Doe het één tot twee keer per week en je zult al snel merken dat je huid een heldere, gezonde gloed krijgt.

Dagverzorging


Een goede dagverzorging, geschikt voor jouw huidtype, is de laatste onmisbare must have. Let goed op welk product geschikt is voor jouw huidtype. De vette huid vraagt om een andere verzorging dan een droge huid. Garnier heeft dagcrèmes voor ieder huidtype, van lichte- tot rijkere textuur.