Granaatappelpitjes hebben als bommetjes van antioxidanten niet alleen een positief effect op je lichaam, maar dragen ook bij aan je schoonheid. Dit doet het gezonde cadeautje van de natuur met je huid. Onze huid is het grootste orgaan dat we hebben, dus het is logisch dat je dit wilt verzorgen. Een goede bondgenoot voor een gezonde huid is de granaatappel, een vrucht met een mythische achtergrond. Al eeuwen staat de vrucht bekend als symbool van gezondheid, vruchtbaarheid en een gelukkig, lang leven. Dit natuurlijke ‘anti-aging superfood’ voedt, hydrateert en dringt diep in de huid door met micronutriënten. Dit zijn voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden in ons voedsel voorkomen.

Granaatappel voor de huid


3x een stralende huid dankzij granaatappel:

Granaatappel beschermt de huid

De krachtige antioxidanten in granaatappels helpen de schade van uv-stralen, vermoeidheid en luchtverontreiniging te beperken. Hierdoor blijft de huid (langer) beschermd.

Granaatappel kalmeert de huid

Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen van de vrucht. Neem: Garnier’s Hydra Bomb Tissue Masker, een masker dat antioxidanten gebruikt die de conditie van je huid op een natuurlijke manier verbeteren.

Granaatappel vermindert tekenen van huidveroudering

Granaatappel helpt – met dank aan haar hoge vitamine C-gehalte – namelijk het leven te verlengen van de cellen die collageen en elastine produceren. Elastine en collageen helpen de huid gevoed te houden en zorgen voor de flexibiliteit van de huid. Ook worden fijne lijntjes en pigment bestreden. Resultaat? Een gezonder en jonger ogende huid.

Reiniging van de gevoelige huid


Een gevoelige huid is (helaas!) vatbaar voor allergische reacties en irritaties. De huid kan te droog of te vet zijn, puistjes krijgen of zelfs acne ontwikkelen. Kraanwater of ‘harde’ verzorgingsproducten kunnen ervoor zorgen dat de huid gaat jeuken, trekkerig aanvoelt of geïrriteerd raakt. Dankzij Garnier’s specialistische huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid kan je huid blijven ademen.

De producten reinigen en kalmeren, precies wat je gevoelige huid nodig heeft. Ook fijn: je krijgt er een heerlijk zacht babyhuidje van. Heb je een gevoelige en doffe huid, dan kunnen deze producten écht het verschil voor je huid betekenen!