Lange stressvolle dagen, korte onrustige nachten én ongezond eten en drinken: allemaal factoren die een effect hebben op je huid. Je huid oogt dof, voelt droog en ruw aan en kan zonnestralen minder goed verdragen. Kortom: tijd voor een gezichtsoppepper in de vorm van een tissue masker – het masker dat voor iedere huid geschikt is.

Tissue maskers worden populairder in het huidige beautylandschap. Logisch, want een tissuemasker is een zeer intensief gezichtsmasker dat de huid perfect hydrateert. Een hydraterend tissuemasker hoort thuis in je beautyroutine!

Ontmoet: Garnier's Hydra Bomb Tissue Masker, een diep hydraterend en revitaliserend masker. Het masker is verrijkt met granaatappelextract en hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en verzorgt. Het dunne maskerweefsel is doordrenkt met een super hydraterend serum en ruikt lekker fris. Leg het op je gezicht en een veerkrachtigere, gezonder uitziende huid is het resultaat. En dat in enkel 15 minuten.

En goed nieuws, want Garnier's Hydra Bomb Tissue Masker is geschikt voor iedere huid.

Een tissue masker voor iedere huid


Een tissue masker biedt voordelen voor ieder huidtype.

Doffe huid

Een doffe huid en donkere vlekken halen de glow uit je gezicht, maar kan er ook voor zorgen dat je minder happy bent. Een gezonde, glowy huid is dichterbij dan je denkt. Tissuemaskers nemen jouw teint onder handen, waardoor deze helderder wordt. Naast deze voordelen weet het hydraterende masker je huid op een snelle en gemakkelijke manier een glow boost te geven. Dankzij ingrediënten zoals antioxidanten, vitamine C en meer.

Droge huid

Een droge, trekkerige huid heeft vocht nodig, dat moge duidelijk zijn. Een hydraterend tissuemasker is dan ook de ultieme lifesaver voor droge huidjes. De lichte textuur en de hoge concentratie actieve ingrediënten – hier gaat je huid, oftewel je gezicht heel blij van worden, en: minder droog en trekkerig. Waar wacht je nog op?

Geïrriteerde huid

Een tissue masker dat hydrateert, voedt en helpt irritaties te voorkomen. Klinkt als een toetje voor je huid. Uitproberen!

Verouderde huid

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met anti-aging producten. Beginnende lijntjes? Geen paniek! Dit hydraterende tissue masker biedt je huid intense hydratatie zodat fijne lijntjes verminderen.