Hydra Match Hydra+ Herstellend

Hydra plus Herstellend

Hydra Match Hydra+ Herstellend

Herstellende nachtcrème
De Hydra+ Herstellende crème is een nieuwe hydraterende nachtverzorging van Garnier die de natuurlijke cyclus van de nachtelijke herstelling van de huid helpt bevorderen. Je huid wordt gedurende de nacht opnieuw opgeladen waardoor ze straalt gedurende de dag. Geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. 's Avonds aan te brengen op het gehele gezicht.
Hydra plus Herstellend Hydra+ Herstellend De Hydra+ Herstellende crème is een nieuwe hydraterende nachtverzorging van Garnier die de natuurlijke cyclus van de nachtelijke herstelling van de huid helpt bevorderen. Je huid wordt gedurende de nacht opnieuw opgeladen waardoor ze straalt gedurende de dag. Geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. 's Avonds aan te brengen op het gehele gezicht. hydra-match
Online Bestellen

Hydra Match Hydra+ Herstellend

Hydra plus Herstellend
Hydra Match Hydra+ Herstellend
Herstellende nachtcrème
Intense hydratatie: ons HYDRA+ Complex van plantaardige afkomst, rijk aan mineralen en voedingsstoffen, werkt in op de diepere lagen van de opperhuid om de vochtbalans in de huid te helpen aanvullen. Dankzij de krachtgevende gel-crème is je huid zacht en comfortabel bij het ontwaken, optimaal gehydrateerd om de dag te starten. Diepe regeneratie: verrijkt met roos van Jericho extract, bekend om haar herstellende eigenschappen, is de gel-crème in staat de natuurlijke celvernieuwing van je huid te versterken door deze nacht na nacht te versnellen, voor een zichtbaar mooiere huid.

Van Dezelfde Lijn