back home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater?

 • Gebruik Micellair Reinigingswater voor een stralende huid elke dag van de week!

  Garnier Micellair Reinigingswater is het nieuwste product op de markt. Het zal in no time deel uitmaken van je beauty routine. En dit is de reden!

  Micellair Reinigingswater is lange tijd een goed bewaard geheim gebleven maar nu maakt het deel uit van ons gezichtsverzorgingsassortiment en iedereen kent het! Dus, hoe laat je het deel uitmaken van je beauty routine?

  Je bent net thuis van een lange dag op het werk of studeren en je huid reiningen is het laatste waar je zin in hebt. Make-up dragen is top, maar het kan zo lang duren om alles te verwijderen 's avonds. Wij denken het geheim gevonden te hebben voor gemakkelijk, snel en zacht reinigen - Garnier Micellair Reinigingswater. Dit is een gezichtsreiniger en het verwijdert make-up in één. Je kan het integreren in je avond routine en je merkt onmiddellijk de voordelen. Dus waar wacht je nog op? Het enige wat je nodig hebt is een wattenschijfje en je bent er klaar voor.

  Reinig met Garnier Micellair Reinigingswater

  Om oogmake-up te verwijderen breng je het reingingswater aan op je ogen aan de hand van een wattenschijfje. Laat eerst het product alle mascara, eyeliner en oogschaduw loskomen van de huid en wimpers, veeg alles er daarna gemakkelijk af. Garnier Micellair Reinigingswater bevat slimme molecule clusters, micellen genaamd, en zij bevatten het geheim. Deze moleculen hebben een 'kop' en een 'staart'. Wanneer de staart olie of vet tegenkomt, plakken ze zich eraan vast en maken ze deze los van de huid, in plaats van ze op te lossen zoals je andere producten zouden doen. Nu gaan al je vriendinnen het geheim van je stralende huid willen weten - je start zo een huidverzorgingsrevolutie!

  Kom meer te weten op onze website en kijk welk Garnier Micellair Reinigingswater perfect is voor jou. En als je er dan toch bent, kan je ons heel assortiment producten ontdekken die ons Garnier Micellair Reinigingswater aanvullen.

Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Ideeën over Micellair Reinigingswater: waar of niet? Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan