terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie.

 • Hoe kun je discreet en zonder irritaties rode lipstick verwijderen?

  Zonder gedoe, zonder vlekken, heel discreet rode lipstick verwijderen…is dat onmogelijk? Niet met Garnier Micellair Reinigingswater.

  Wat is er meer uitdagend en verleidelijk dan vuurrode lippen, een look waar iedereen zo nu en dan naar verlangt. Maar als je eenmaal je ‘lipstatement’ hebt gemaakt op een feestje of diner, blijft die rode lipstick je overal achtervolgen…een afdruk op glazen, servetten of zelfs op de wang van je partner. Met Garnier Micellair Reinigingswater krijg je zelfs de meest stugge, langhoudende lipstick verwijderd – makkelijk en discreet, zodat je meer tijd over hebt voor je noodzakelijke schoonheidsslaapje.

  Garnier Micellair Reinigingswater is speciaal ontwikkeld als een milde make-upreiniger, en perfect voor de gevoelige zone rondom je lippen (kwetsbaar voor fijne lijntjes en uitdroging). Doordrenk een wattenschijfje met het water en zie hoe je moeiteloos die rode lipstick eraf veegt waarna je huid ook een schoon, gekalmeerd gevoel heeft. Ervaar het ‘anti-clown’ effect met Garnier Micellair Reinigingswater.

  Hoeveel we ook van de lipstick-look houden, zijn er ook nadelen. Eén van die minpuntjes is het clowneffect, als het niet lukt om alle sporen rode lipstick rondom je mond goed weg te krijgen. Door hard te wrijven wordt de tere huid snel ruw. Maar met Micellair Reiningswater, is dat gedoe voorbij. En dit betekent dat je eerder naar bed kunt met een perfect schoon, vlekkeloos gezicht.

  Sterker nog, waarom begin je niet meteen vandaag met dit nieuwe reinigingsritueel? Probeer ook eens één van de andere reinigers en toners van Garnier, voor een volledig huidverzorging stappenplan met fantastische resultaten.

  Meer weten over het verwijderen van make-up? Kijk bij Make-up verwijderen: een onmisbaar onderdeel van je beautyroutine.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan