terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara.

 • Tips om makkelijk en snel mascara te verwijderen.

  Lees meer tips hoe je mascara heel zorgvuldig, mild en makkelijk kunt verwijderen (waar je ogen je later dankbaar voor zullen zijn!).

  Mascara zacht en veilig verwijderen is misschien wel net zo belangrijk als hoe je de mascara aanbrengt, aangezien deze ‘dagelijkse handeling’ de huid rondom je ogen zowel kan voeden als beschadigen. Met Garnier Micellair Reinigingswater is het verwijderen van mascara niet langer een groot karwei, maar kost het je amper tijd.

  Ken je huid, en je make-up

  Het eerste waar je eens zorgvuldig naar moet kijken is wat voor soort mascara je gebruikt. Voor waterproof mascara heb je een remover op oliebasis nodig; en de mascara moet misschien eerst even een beetje losgeweekt worden, voordat het eraf gaat. Micellair reinigingswater is geschikt voor waterproof mascara, maar het is wel een goed idee om een paar seconden een vochtig (warm) washandje over je ogen te leggen zodat de make-up vooraf al een beetje losgeweekt kan worden.

  Het tweede belangrijke punt: wat voor huidtype heb je? Heb je een droge of een vette huid? Sommige make-upremovers zijn geschikt voor één huidtype en moeten goed afgespoeld worden, omdat er anders droge of juist vettige plekjes ontstaan. Garnier Micellair Reinigingswater is één van de weinige make-upremovers die geschikt is voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de gevoelige huid. Sterker nog, deze milde oogmake-up remover hoeft niet afgespoeld te worden, waardoor je meer tijd overhoudt om met zorg je overige make-up te verwijderen voor je gaat slapen.

  Zoals bekend, hard boenen en wrijven is no go omdat je zodoende het huidverouderingsproces versnelt, maar ook de conditie van je wimperhaartjes aantast. Daarom is het zo belangrijk om een milde, effectieve reiniger te hebben zoals Micellair Reinigingswater. Deze milde oogmake-upremover is heel geschikt voor de tere huid rondom de ogen, aangezien deze plek zo kwetsbaar is voor uitdroging en fijne lijntjes.

  Waarom maak je deze reiniger niet een standaard onderdeel van je dagelijkse beautyroutine? Ontdek ook één van de andere reinigers en tonics van Garnier, voor een volledig huidverzorging stappenplan met fantastische resultaten.

  Meer weten over het verwijderen van make-up? Kijk bij Make-up verwijderen: een onmisbaar onderdeel van je beautyroutine.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan