terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel.

 • Make-up verwijderen: een onmisbaar onderdeel van je beautyroutine.

  Aangezien het voor veel vrouwen een klus is die elke dag weer terugkomt zou het verwijderen van make-up niet zo’n groots karwei moeten zijn, maar simpelweg een makkelijk en ontspannend reinigingsritueel.

  Het lijkt misschien een gedoe, maar het verwijderen van je make-up is essentieel om je huid een gezonde uitstraling te laten houden. Met Garnier Micellair Reinigingswater is je reinigingsroutine snel en makkelijk voor elkaar, waardoor je sneller kunt gaan slapen met een perfect gereinigd gezicht.

  Ken je huid, weet welke make-up je gebruikt

  Het eerste waar je op moet letten is welke make-up je gebruikt. Waterproof make-up is lastiger te verwijderen, dus dan heb je meer nodig dan een reiniger op waterbasis. Gelukkig is het immens populaire Garnier Micellair Reinigingswater geschikt voor alle soorten make-up, dankzij de micellen moleculen die snel en mild alle onzuiverheden van je huid ‘op tillen’. Het micellaire reinigingswater van Garnier is bovendien ongelooflijk mild en niet irriterend voor je huid.

  Ten tweede is het belangrijk te weten welk huidtype je hebt. Heb je een droge of vette huid? Of misschien een gecombineerde huid (vette en droge zones)? Sommige make-upremovers zijn geschikt voor één huidtype en moeten goed afgespoeld worden, omdat er anders droge of juist vettige plekjes ontstaan. Garnier Micellair Reinigingswater is één van de weinige make-upremovers die geschikt is voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de gevoelige huid. Sterker nog, deze milde oogmake-upremover hoeft niet afgespoeld te worden, waardoor je meer tijd over houdt om met zorg je overige make-up te verwijderen voor je gaat slapen

  Door deze simpele tips te volgens weet je in elk geval zeker dat make-up je huid niet meer kan beschadigen. Ontdek meer over het verwijderen van make-up, in één van de overige artikelen over Micellair reinigingswater.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kie
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan