terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid.

 • Hoe schadelijk is het voor je huid als je met make-up op gaat slapen?

  Heb je ’s avonds geen puf meer om je make-up te verwijderen? We willen je graag vertellen waarom je dat juist wel zou moeten doen…

  Je komt laat thuis na een lange werkdag, je hebt nog even snel iets gegeten en het enige wat je nu wilt? Slapen! Je poetst je tanden, trekt je pyjama aan en duikt onder de dekens…Maar ho stop, wacht! Heb je nog steeds make-up op? Als dit regelmatig gebeurt, lees dan hieronder even waarom ‘slapen met make-up op’ één van de domste dingen is die je de huid kunt aandoen.

  We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Het is meestal niet je meest favoriete klus om al je make-up eraf te halen. Maar als je de make-up op je huid laat zitten voor je gaat slapen, in het bijzonder huidmake-up als primers en foundations, kunnen je poriën verstopt raken en nog meer vuil en bacteriën aantrekken waardoor je een doffe, vettige en zelfs pukkelige huid kunt krijgen. En dat is toch wel het laatste wat je wilt, zodra je wakker wordt! Je geeft je huid niet de kans om te ademen waardoor het verouderingsproces kan versnellen en eerder fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

  En dat is nog niet alles. Zelfs als je alleen oogmake-up op hebt kunnen er al irritaties ontstaan: mascara en eyeliner hoopt op in je ogen (ben je al eens wakker geworden met branderige, jeukende ogen nadat je met make-up was gaan slapen?). Nog erger: het kan ook je oogklieren verstoppen. Als talg verstopt raakt in je oogklieren, hoopt het op. Dit kan zelfs tot pijnlijke oogstrontjes leiden die alleen door een arts verwijderd kunnen worden.

  Wat is de beste manier om make-up te verwijderen? Is micellair water goed voor je huid?

  Je huid zal je elke nacht dankbaar zijn! Garnier heeft een uitgebreide serie van milde make-upremovers, waaronder het vernieuwende Garnier Micellair Reinigingswater - een milde reiniger voor de huid als een make-upreiniger in één. Het is het perfecte product om make-up te verwijderen, aangezien de micellen (de vloeibare kristallen) alle make-up van je huid liften en de onzuiverheden uit de poriën trekken – en dat alles door simpelweg een watje over je huid te strijken. Het water reinigt je huid op een milde manier en, nog beter, het verwijdert alle onzuiverheden die bacteriën aantrekken en fijne lijntjes en rimpels kunnen veroorzaken.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan