terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid.

 • Make-upreiniging tips voor de gevoelige huid.

  Lees meer over het verwijderen van make-up met de beste huidverzorgingsproducten voor een gevoelige huid!

  Het is niet langer lastig voor een gevoelige huid om een geschikt reinigingsproduct te vinden waarmee je zowel oog,- als huidmake-up kunt verwijderen. Garnier heeft een uitgebreide serie producten voor de gevoelige huid.

  Kraanwater en sommige ‘harde’ huidverzorgingsproducten kunnen ervoor zorgen dat de huid gaat jeuken of geïrriteerd raakt. Maar, dankzij onze specialistische huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid kan je huid blijven ademen, voelt je huid goed gehydrateerd en gekalmeerd (in plaats van jeukerig en ruw. Als je het idee hebt dat je gezicht een beetje doffe uitstraling heeft zal je teint er in no time weer helder en opgefrist uitzien.

  Eén van de meest simpele en effectieve producten is Garnier Micellair Reinigingswater, dat binnenkort ongetwijfeld een onmisbaar onderdeel zal worden van je dagelijkse beautyroutine. De milde formule verwijdert vuil en make-up uit je poriën, in plaats van de make-updeeltjes op te lossen waardoor het natuurlijke olielaagje van je huid ook wordt verwijderd en er droge zones kunnen ontstaan. Dit reinigingswater voor de gevoelige huid met gezuiverd water zorgt de hele dag voor een gehydrateerde huid en een stralende teint. Je merkt misschien wel eens dat je ogen gevoelig reageren op sterke huidverzorgingsproducten maar het gezuiverde micellaire water is mild genoeg om ook voor je ogen te gebruiken. Je hebt niet langer rode, waterige ogen voordat je naar bed gaat. Wat een opluchting!

  Hoe zit het met andere make-upremoves voor de gevoelige huid?

  Voor het gemak zijn er de easy-to-use Micellaire Reinigingsdoekjes – ideaal als je super druk bent en heel weinig tijd hebt om je huid uitgebreid te reinigen. Ze zijn net zo mild en geschikt voor de gevoelige huid als het Micellaire Reinigingswater, omdat ze voor 5% uit zijdevezels bestaan, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en bovendien een geweldige reiniger zijn voor de gevoelige huid. Voor een makkelijke alles-in-één reiniging zijn deze doekjes het ideale product. Ontdek meer huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid in Garnier’s uitgebreide skin care assortiment.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan