terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid.

 • Make-upreiniging tips voor de gecombineerde/vette huid.

  Ben je het zat dat je vette huid altijd lastig schoon te maken is? Lees snel meer over onze beste huidverzorgingsproducten voor een vet huidtype.

  Een vet huidtype kan problemen veroorzaken zodra je make-up gaat verwijderen. Hoe kun je er zeker van zijn dat je al je make-up eraf hebt gehaald? En ondertussen ook zeker weet dat je huid in balans blijft, zonder uit te drogen? Wij helpen je graag verder.

  De beste manier om je huidverzorgingroutine te starten: gebruik Micellair Reinigingswater. Deze slimme formule bevat micellen, minuscule vloeibare sferen. Deze hebben zogeheten een ‘kop’ en een ‘staart’ en zodra het water op een watje wordt aangebracht, steken de ‘staartjes’ uit. Deze trekken alle make-updeeltjes aan en zuigen de talgrestjes uit je poriën zonder de moleculen op te lossen of je huid uit te drogen. Het is de beste reiniger voor een vette huid.

  Behalve de verzorgende eigenschappen voor een vette huid, is micellair water ook geschikt als een milde oogmake-up reiniger. De formule is speciaal samengesteld zodat deze ook geschikt is voor de gevoelige huid rondom de ogen - eindelijk niet langer traanogen - en verwijdert heel grondig elk spoortje mascara.

  Tips voor de vette huid

  Behalve make-upremovers, hebben we ook een uitgebreide huidverzorgingserie voor de vette huid. Als je het gevoel hebt dat andere reinigers niet goed genoeg hun werk doen op jouw huid, of te heftig zijn, kun je ook eens onze Reiningingsgel voor de gemende tot vette huid proberen… Je zal snel blij worden van de resultaten! De formule is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die de glimzones onder controle houden en ervoor zorgen dat je huid fris en helder blijft.

  Voor het gemak, zijn er ook micellaire reinigingsdoekjes. Deze doekjes zijn net zo zacht als het Micellaire Reinigingswater en eveneens samengesteld op basis van de micellen-technologie (alleen dan in een doekje, in plaats van in het water). Dankzij de 5% zijdevezels zijn de doekjes heel zacht en ideaal om bijvoorbeeld mee te namen als je een businesstrip hebt of voor vakantie (of als je ’s nachts laat thuis komt en écht zo moe bent dat je nog sneller klaar wilt zijn).

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan