terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Hoe verwijder ik make-up zonder irritatie?

 • Hoe kun je oogmake-up verwijderen zonder (huid)irritaties te krijgen?

  Ben je er klaar mee dat je telkens na het verwijderen van oogmake-up geïrriteerde traanogen hebt? Ontdek onze milde oogmake-up remover en je wilt nooit meer iets anders.

  Oogmake-up reinigers kunnen soms te heftig zijn en irritaties geven, waardoor je deze stap liever overslaat. Maar die tijd is voorbij: er is nu Micellair Reinigingswater. Dit milde product is de beste manier om oogmake-up te verwijderen, het kan zonder problemen op de kwetsbare huid rondom de ogen gebruikt worden, maar natuurlijk ook voor de rest van je gezicht. Het is een multifunctionele formule die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken.

  Je beautyroutine is een heel belangrijk onderdeel van je dag maar misschien nog wel meer voor ’s avonds, als je alle make-up eraf haalt. Het is in het bijzonder belangrijk om er zeker van te zijn dat je een goede oogmake-upremover hebt, aangezien je huid in de problemen kan raken als je tijdens het slapen de make-up op je huid laat zitten. Garnier Micellair Reinigingswater is op basis van minuscule deeltjes die we micellen noemen, wat sferische vloeibare kristallen zijn. Deze slimme clusters van moleculen werken als een soort magneet op make-up, talg en vuildeeltjes. Verstopte poriën zijn weer bevrijd en je huid heeft een stralende, heldere teint. Het water verwijdert ook mascara, zelfs waterproof mascara.

  Andere milde oogmake-up removers

  Natuurlijk raden we je aan om niet alleen het Micellaire Reinigingswater te proberen. micellair Express 2-in-1 oogmake-up remover is eveneens een geweldig product voor een milde make-upreiniging, zonder irritaties. Dit product is ideaal voor een snelle reiniging, als je na een lange dag doodmoe thuiskomt. Plus: de formule heeft ook een verzorgende werking op je wimpers.

  Voor het gemak, zijn er ook micellaire reinigingsdoekjes Deze doekjes op basis van 5% zijdevezels bevatten eveneens de slimme micellair watertechnologie, en zijn geschikt voor deze meest gevoelige huid. Je huid voelt na een lange dag weer helemaal opgefrist – precies wat je nodig hebt!

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan