terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Hoe verwijder je's avonds je foundation?

  • Hoe kan je ‘s avonds het best foundation verwijderen?

    Ontdek hier waarom Garnier Micellair Reinigingswater zo goed is voor je huid en zeker ook zo ideaal is om foundation te verwijderen.

    Van alle make-up is foundation vaak het lastigst om goed te verwijderen, en het kan nogal een uitputtend werkje zijn als je al heel moe bent. Maar vanaf nu kun je, in navolging van de trend in Frankrijk, ook in de ban raken van micellair water… Je voelt erna verfrist en klaar voor je beautyslaapje.

    Het is zo’n opluchting om thuis te komen en je make-up te verwijderen, na een lange dag op je werk of een avondje uit. Sommige foundations kunnen best ‘zwaar’ aanvoelen als het de hele dag op je huid zit, dus dan heb je het juiste product nodig om je gezicht goed schoon te maken. Wat is dan de beste make-upremover om te gebruiken? We tippen Garnier Micellair Reinigingswater, aangezien het alle restjes foundation van je huid en uit je poriën trekt, samen met alle andere onzuiverheden. Minuscule vloeibaar-gevulde kristallen (micellen) zijn toegevoegd aan het reinigingswater en trekken talg, make-up en vuildeeltjes aan. Ze bevrijden verstopte poriën en geven je huid een prachtige stralende gloed. Het gezuiverde water heeft een hydraterende werking dat ook bevorderlijk is voor de gezonde gloed.

    Er zijn producten die geschikt zijn voor een gecombineerde/vette huid, droge huid en gevoelige huid. Micellair Reinigingswater is verkrijgbaar in varianten voor de gevoelige huid en de gecombineerde/onrustige huid dus je kunt altijd de reiniger vinden die het best bij jouw huidtype past en direct resultaat ervaren.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan