terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist?

 • Make-upreiniging tips van Hollywood visagisten.

  Ontdek hier hoe topvisagisten in Hollywood make-up verwijderen!

  We zien natuurlijk altijd picture perfect Hollywoodsterren als ze op de rode loper verschijnen…maar hoe zien ze eruit zonder make-up? Uiteraard, net zo prachtig! We delen een paar geheime make-upreiniging tips van topvisagisten uit Hollywood.

  Milde oogmake-upreiniging voor de sterren.

  Hollywood visagisten besteden altijd extra aandacht aan de verwijdering van oogmake-up. De meeste beroemdheden verzorgen zelfs hun wimperhaartjes, om een mooiere blik te krijgen. Om dit effect zelf te bereiken, kun je de Essentials Oogreinigingslotion Express 2-in-1 eens proberen. Hollywoodtip: breng een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje en leg deze over gesloten oogleden. De formule absorbeert de oogmake-up zonder dat je hoeft te wrijven (wat roodheid en irritaties veroorzaakt).

  Micellair Reinigingswater is overduidelijk een grote hit in Hollywood. Micellen, de vloeibaar kristallen, verwijderen vuil, stofdeeltjes en make-up en geven zo’n A-lister huidje die bekende begeerlijke gloed. Het verwijderen van Hollywood make-up is opnieuw uitgevonden: micellair water is voor iedereen de eerste keuze om op een milde, verfrissende wijze de huid te reinigen. Doe hetzelfde als wat alle Hollywood visagisten doen, en zorg dat dit bijzondere reinigingsproduct een vast onderdeel zal worden in je dagelijkse beautyroutine.

  Niet verrassend, maar Hollywood visagisten zijn ook grootverbruikers van reinigingsdoekjes. Deze zijn natuurlijk super makkelijk in gebruik, en maken je leven sowieso een stuk simpeler als je veel onderweg bent – zoals voor veel bekende Hollywoodsterren het geval. Micellaire reinigingsdoekjes zijn een ideaal reinigingsproduct om ‘Hollywood make-up’ te verwijderen, maar evengoed om jouw make-up eraf te krijgen. Ze verwijderen alle make-updeeltjes en trekken vuildeeltjes uit de poriën en hydrateren je huid. Op die manier vertraag je de tekenen van veroudering, zoals de verschijning van fijne lijntjes, en je ervaart niet meer een trekkerig, jeukend gevoel zoals wel het geval kan zijn nadat je de huid hebt gereinigd met heftige reinigers.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan