terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften?

 • Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater rekening houdende met mijn behoeften?

  Gevoelige of gemengde huid? Ontdek hier welk Garnier Micellair Reinigingswater het beste past bij jouw huid!

  Garnier Micellair Reinigingswater bevat geen parfum en bevat geen extra ingrediënten. Het is dus perfect om dagelijks je make-up mee te verwijderen. Je kunt kiezen tussen twee varianten Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid of voor de gevoelige en gemengde huid. Als je soms last hebt van irritatie of rode plekjes, kun je best eerst de variant voor de gevoelige huid proberen om te kijken hoe je huid reageert.

  Als je het niet zeker weet, de variant voor de gevoelige en gemengde huid is de beste reininger voor de gemengde huid. Het bestrijdt de vette en droge plekjes en geeft je een gezonde gloed. Het frisse actieve water reguleert, zuivert en verfrist, en de regulerende actie zorgt ervoor dat jouw huid altijd straalt.

  De perfecte maat

  Garnier Micellair Reinigingswater bevat 400 ml wat overeenkomt met ongeveer 200 handelingen! Wat wil je nog meer?

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan