terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid.

 • Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid.

  Maak nu goede voornemens en de komende jaren zal je spiegelbeeld je dankbaar zijn…

  Je stevige, strakke huid heeft nu misschien nog wel een stralende gloed dus je denkt dat je nog niet elke dag je huid hoeft te verzorgen... We willen je niet uit de droom helpen maar het is echter nooit te vroeg om je huid te verzorgen. Laten we je eens wat meer vertellen over een paar belangrijke dagelijkse basisstappen.

  Meer dan alleen maar hydrateren…

  Een compleet huidverzorgingritueel bestaat uit meer dan alleen je huid goed hydrateren. Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar heus: als je er eenmaal aan gewend bent, vraag je je echt af waarom je ooit naar bed bent gegaan zonder dat heerlijke gevoel van een frisse, schone huid.

  Denk aan…make-up. Hoe vaak draag je make-up? Is het hypoallergeen? Verwijder je het elke avond voor je gaat slapen? Wat voor soort make-upreiniger gebruik je? Alle producten van Garnier zijn gericht op een milde, effectieve reiniging, ideaal voor de gevoelige huid. Met name de tere huid rondom je ogen is gebaat bij een milde reiniging, aangezien deze zone gevoelig is voor huidschade en tekenen van veroudering. Probeer daarom eens onze Micellaire Reinigingswater.

  Volgende stap: wat is jouw huidtype? Heb je een droge of een vette huid? Werp eens een kritische blik op de verzorgingsproducten die nu in je badkamer staan: zijn deze allemaal wel geschikt voor jouw huidtype? Het ligt voor de hand, maar sommige mensen realiseren zich echt niet dat een vette huid totaal andere behoeften heeft dan een droge huid. Dus het is heel slim om alle potjes nog een keer te checken!

  Exfolieer je de huid wel eens? Hoe vaak? Het hoeft niet elke dag, maar je kunt je huid wel minstens één keer per week een goede opfrisser geven. Maar blijf wel ons mottovoor ogen houden: easy does it.

  Tot slot, de onvermijdelijke stap: hydrateren. Doe je dat al? Super. Maar…hoe vaak? Gebruik je wel een moisturizer die geschikt is voor jouw huidtype? Gebruik je een andere moisturizer voor overdag en ’s avonds? En hoe zit het met je oogcrème? Bewaar je deze in de koelkast?

  Als je al deze tips opvolgt, zul je gaan merken dat je huid er zichtbaar gezonder uit gaat zien en in no time meer gaat stralen. Laten we ook niet vergeten dat hydrateren een belangrijke voorwaarde is om fijne lijntjes en rimpels op afstand te houden. Je leest er meer over in het artikel ‘Hoe zorg dat je huid tijdens de winter ook blijft stralen?’.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan