terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter?

 • Hoe zorg je dat je huid tijdens de winter blijft stralen?

  Laat de winter niet je goede humeur verpesten, en volg deze simpele tips om een stralende huid met een gezonde gloed te behouden!

  We weten allemaal wat de winter met je huid kan doen. Lage temperaturen maken de huid schilferig en droog; de harde wind maakt je huid ruw. Alsof dat alles nog niet genoeg is, word je teint ook bleker in de winter waardoor imperfecties sneller zichtbaar worden. Maar geen paniek, met de producten van Garnier en heel veel tips voor een droge huid (en andere issues) help je de huid de winter door.

  Zonbescherming? In de winter?! Ja, je hebt het goed gelezen. Om je huid stralend en gezond de wintermaanden door te loodsen, is zonbescherming heel belangrijk. Zelfs als het buiten heel guur is. Zonschade neemt niet even pauze zodra de dagen korter en donker worden – en als je in deze periode geen zonbescherming gebruikt, kan dat meer huidschade geven dan je zou verwachten.

  Daarbij, en dat is misschien een open deur, maar hydratatie is eveneens een must-do om je huid tegen dit harde klimaat te beschermen. Niet alleen de kou buiten zorgt dat je huid snel veel vocht verliest maar ook de warmte binnenshuis zorgt voor uitdroging. Dat betekent dat je de huid misschien wel wat meer moet hydrateren dan je gewend bent. Het is ook altijd belangrijk om te weten wat jouw huidtype is, voor je producten gaat kiezen. Dag- en nachtcrèmes op oliebasis zijn ideaal om te zorgen dat het vocht ingesloten wordt, maar sommige bevatten alcohol en parfumstoffen waar een gevoelige huid niet bij gebaat is. Kijk eens bij het aanbod Garnier dag- en nachtcrèmes, geweldige huidverzorging voor een gevoelige huid, en ga voor de crème die goed aansluit bij de behoeften van jouw droge ofwel vette huid.

  Tot slot, zoals altijd belangrijk, heb je een fantastische reiniger nodig om alle opgehoopte vuildeeltjes, make-uprestjes en talg te verwijderen zodat je poriën niet verstopt kunnen raken en je huid ook beter in staat is de hydraterende werkstoffen van de moisturizer op te nemen. Garnier Essentials Micellaire Reinigingswater is een effectieve, milde make-upremover op basis van super effectieve micellen.

  Als je deze tips opvolgt en je huid goed verzorgt, zal je beloond worden met die begeerlijke stralende huid met een gezonde gloed (die je normaal gesproken voor in je zomerfoto’s terugziet). Meer tips? Kijk dan bij het artikel Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan