terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben.

 • De essentiële beautyproducten die je altijd binnen handbereik moet hebben.

  Begin je verdwaald te raken in het aanbod van beautyproducten die allemaal als ‘musthave’ worden aangeduid? Wij geven je graag een idee welke producten naar ons idee onmisbaar zijn om altijd bij de hand te hebben.

  Laten we wel wezen: al die nieuwe beautyproducten die allemaal claimen ‘onmisbaar’ te zijn kan best intimiderend zijn, en je zult misschien vaak in de verleiding komen. Maar het is tegelijkertijd ook niet zo goed om altijd maar vast te houden aan dezelfde producten. Het is zo makkelijk om standaard die ene crème te blijven gebruiken die je ooit van je tante met Kerstmis hebt gekregen, maar je weet misschien niet eens of deze wel geschikt is voor jouw huidtype. Bovendien, een uitgebreid ‘op maat’ huidverzorgingritueel is niet eens zo lastig voor elkaar te krijgen. Zit je er klaar voor? Laten we wat meer uitleggen.

  Reinig, exfolieer en hydrateer: de heilige drie voor een mooie huid

  Voor we beginnen: elke make-uplover weet als geen ander dat het heel belangrijk is een goede reiniger in huis te hebben. Na een lange dag werken, waarbij je ongetwijfeld stralend in de make-up erbij liep, heb je een milde reiniger nodig die grondig alle onzuiverheden kan verwijderen. Garnier heeft het populaire micellaire water, op basis van de unieke Micellaire Reinigingswater formule. Deze fantastische make-upreiniger is verrijkt met micellen die alle vuildeeltjes en make-uprestjes van je huid halen, terwijl je huid ook gekalmeerd en goed gereinigd wordt. Zeker als je een gevoelige huid hebt is deze reiniger een goede keuze, want parfumvrij en super mild.

  Vervolgens heb je ook een effectief exfoliërend product nodig om te zorgen dat je poriën niet verstopt kunnen raken en je huid ‘verjongen’. Doe het één tot twee keer per week en je zult al snel merken dat je huid meer gaat stralen met een heldere, gezonde gloed.

  Tot zover, nu is je huid in elk geval al goed gereinigd en je poriën staan wijd open voor….vocht! Een goede dagverzorging, geschikt voor jouw huidtype, is de laatste onmisbare musthave. Denk eraan dat huidverzorging voor de vette huid nogal verschilt van verzorgingsproducten voor een droge tot gecombineerd huidtype. De dagverzorging van jouw keuze moet of op waterbasis of op oliebasis zijn, van een lichtgewicht tot vollere textuur – afhankelijk waar jouw huid behoefte aan heeft. Ontdek de dagcrèmes van Garnier voor een geweldige huidverzorging van de gevoelige huid.

  Garnier Micellair Reinigingswater is werkelijk het best voor alle huidtypen. Het product heeft ook een aantrekkelijke prijs, waardoor we zeker weten dat deze één van je standaard dagelijkse huidverzorgingsproducten gaat worden. Meer tips? Kijk dan bij ‘Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan