terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten.

 • Dagelijkse beautyrituelen van internationale topvisagisten.

  Vind je de ‘rich and famous’ ook zo reuze interessant? Ben je jaloers op hun perfecte huidjes? Lees het laatste nieuws over de dagelijkse beautyrituelen van toonaangevende make-upexperts en bloggers.

  We weten niet hoe jij erover denkt, maar wij zouden behoorlijk nerveus zijn als ons gezicht voortdurend in close-up gefotografeerd zou worden, waar je ook maar bent. Toch weten de make-upexperts van de rijken der aarde precies alle imperfecties weg te werken. We vertellen je graag wat meer over hun gebruikelijke, zo nu en dan best verrassende, dagelijkse beautyrituelen.

  Het geheim voor beauty, vanuit de bloggerswereld.

  Het eerste ritueel dat we graag met je delen, is van de onwaarschijnlijk populaire vlogger Zoella in haar ‘My Pamper Evening Essentials’ filmpje. Zoella’s tutorial, over hoe je jezelf goed kunt verwennen, zit namelijk vol goede ideeën. Zo raadt zij aan je huid te reinigen voor je in bad gaat, zodat je poriën goed open gaan staan terwijl je in het warme water ligt en er geen onzuiverheden kunnen ophopen in de poriën. Ze benadrukt ook hoe belangrijk haar,- en gezichtsmaskers zijn. Je moet een gezichtsmasker bijvoorbeeld pas aanbrengen als de poriën wijd openstaan, schoon en gestoomd zijn, en het masker minstens 10 minuten laten inwerken.

  Visagisten zoals Lisa Eldridge raadt iedereen aan om micellair water als een milde make-upreiniger te gebruiken, aangezien deze volgens haar ‘echt werken’. In haar filmpje ‘French Pharmacie Skincare Favourites’ laat ze al haar favoriete beautyproducten zien. Voor Lisa is het belangrijk dat ze precies het juiste product kan vinden voor het juiste huidtype en gebruik. Voor mensen met een droge huid gebruikt ze een mositurizer en ook een ander, sterker geconcentreerd verzorgingsproduct met een speciaal rol-systeem om de lastige zones te bereiken.

  Tot slot, de beroemde vlogger xoFemmeBeauty is eveneens een grote fan van micellaire watertjes, aangezien deze volgens haar zo extreem goed make-up verwijderen. Ze legt ook kort uit wat deze micellen in het water precies voor je huid betekenen in haar informatieve filmpje over Micellaire Reinigingswaters. In haar filmpje benadrukt zij hoe effectief (en waar voor je geld) de Garnier Essentials Micellaire Reinigingswaters zijn, met de vermelding dat het een geweldig product is als huidverzorging voor de gevoelige huid.

  Meer tips? Lees ook ‘Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan