terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype?

 • Gebruik je wel de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype?

  Bekijk het gigantische aanbod van alle beautyproducten eens als een professional, aan de hand van deze handige tips om precies de producten te vinden die het best bij jouw huidtype passen.

  Een moisturizer is een moisturizer, toch? Als het product prijzig is, zal het toch wel goed zijn? Helaas, zo werkt het niet. Laten we je eens wat meer vertellen hoe je verzorgingsproducten kunt kiezen die voor jouw huidtype geschikt zijn.

  Ken je huid, en ga ermee aan de slag

  Door de verkeerde reiniger of moisturizer te gebruiken voor een ander specifiek huidtype, kun je meer fout dan goed doen. Deze producten bevatten namelijk formules met allerlei verschillende ingrediënten, die zijn afgestemd op één huidtype, maar wellicht niet al te best zijn voor jouw huidtype.

  Voordat je een huidverzorgingsproduct gaat kopen, moet je eerst je huid analyseren. Heb je een vette of een droge huid? Heb je grove poriën? Heb je bepaalde droge of onrustige zones? Al deze kenmerken spelen een rol in de keuze van je product.

  Heb je een vette huid, met tekenen als grove poriën en puistjes, moet je ver uit de buurt blijven van reinigers en moisturizers op een oliebasis, aangezien deze het probleem alleen maar kunnen verergeren. Je moet ook niet blind vertrouwen op claims als ‘geweldig voor de vette huid’ of ‘geschikt voor alle huidtypen’ kenmerken. Ga voor groots onderzoek en verdiep je in het ingrediëntenlijstje op de verpakkingen zodat je het zeker weet.

  Hetzelfde verhaal geldt voor de droge huid. Je wilt dan niet een super lichtgewicht reinigingswatertje of luchtige moisturizer, want die gaan niet aan jouw huidbehoeften voldoen. Heb je last van een gevoelige huid? Blijf dan uit de buurt van krachtige fruitzuren en olieachtige ingrediënten, aangezien dat niet best is voor je huid.

  Meer tips? Kijk dan bij ‘Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan