terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid.

 • Wat is het beste reinigingsritueel voor een gevoelige huid?

  Heb je last van een gevoelige huid? Stel je ideale reinigingsroutine samen op basis van deze tips.

  Een gevoelige huid is een uitdaging. Je bent beperkt in welke make-up je kunt gebruiken, maar ook met welke producten je deze make-up weer het beste kunt verwijderen. We geven je graag wat tips voor een effectieve reinigingsroutine waardoor je huid er prachtig uit blijft zien (en dat je ondertussen ook nog flink wat tijd en geld zal schelen).

  Met vallen en opstaan

  Als je een gevoelige huid hebt, is het niet zo’n goed idee om voortdurend heel veel producten te gebruiken. Je huid heeft elke dag al te kampen met alle onzuiverheden en luchtvervuilingdeeltjes van buitenaf, en zit er niet op te wachten om ook nog eens belast te worden met allerlei verzorgingsproducten. Dus probeer en test zorgvuldig een aantal producten, en beperk je dagelijkse routine tot één reiniger, één moisturizer en een exfoliërend product of een tonic – gebruik alleen producten waarvan je zeker weet dat ze een positieve bijdrage aan je huidverzorging geven.

  Een gevoelige huid is nu eenmaal, logischerwijs, heel gevoelig en zal dan ook niet zo vriendelijk reageren als je veel te heftige reinigingsproducten gebruikt die je huid strippen van de natuurlijke oliën. Houd je aan producten op waterbasis die veel rijker zijn aan antioxidanten en vitaminen dan aan andere synthetische werkstoffen. Garnier raad je aan om Micellair Reinigingswater als een milde make-upreiniger te gebruiken, die wonderen doet voor een gevoelige huid: hij is op waterbasis maar ontzettend effectief dankzij de geweldige actieve micellen. Deze moleculen trekken rücksichtslos vuildeeltjes aan alsof het niks is, waardoor het een zeer effectieve make-upreiniger genoemd kan worden die ook nog eens heel mild is voor de huid. Probeer eens Garnier Essentials Micellaire Reinigingswater en ontdek of deze reiniging jou bevalt.

  Aangezien je misschien denkt dat een diepreinigende, sterke anti-bacteriële reiniger veel beter voor je huid is om onzuiverheden en puistjes te bestrijden, moet je dit NIET geloven. Je huid heeft haar eigen microben waar ze prima mee samenleeft. Als je deze teveel verwijdert, worden de huidproblemen alleen maar erger. Als je een reiniger op waterbasis gebruikt, en deze doet niet genoeg voor je huid, kun je altijd overstappen op een sterkere reiniger. Maar doe dat langzaam, stap voor stap. Je huid zal je dankbaar zijn!

  Meer tips? Kijk ook eens bij Dagelijks verzorgingsritueel voor een gezonde, energieke huid.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan