terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten?

 • Wat is de inhoud van hét perfecte make-uptasje?

  Zoveel keuze…en zo weinig ruimte! Wil jij ook altijd het liefst zoveel mogelijk make-up en beautyproducten in één tasje proppen? Ontdek snel hoe je kunt downsizen tot een paar essentials.

  Het is een bekend probleem. Je stopt je tasje overvol met potjes, tubetjes, poederdozen en flessen parfum die je simpelweg niet thuis wilt laten. Maar sommigen zijn zelfs bijna leeg. Het resultaat? Je sjouwt een hoop producten mee die je niet eens nodig hebt, terwijl je misschien wel aan één product genoeg hebt. Of, in het slechtste geval, ontploft je make-uptasje omdat er veel te veel in zit. Nachtmerrie!

  Terug naar de basis

  Begin met je make-up. Je hoeft alleen de make-up mee te nemen die je elke dag draagt, toch? Foundation, concealer, mascara, eyeliner en een lipgloss…maar niet die gave nepwimpers die je wel eens draagt. Dikke kans dat je deze niet tijdens werk draagt, gokken we zo. Kies van elk product één en wees streng: het scheelt je later in elk geval tijd en moeite, want je hoeft minder mee te nemen en bent ook korter aan het zoeken (graaien) om iets te vinden in je tas.

  Vervolgens check je welke huidverzorgingsproducten je écht bij je moet hebben. We tippen je om in elk geval een moisturizer bij je te hebben, want hydrateren is de eerste stap om je huidconditie te bewaken. Kies voor een algemene moisturizer die geschikt is voor jouw huidtype (droog of vet). Hier kun je meer over lezen bij ‘Gebruik je de juiste huidverzorgingsproducten voor jouw huidtype’. Als je nog ruimte over hebt kun je ook een handcrème meenemen. Kijk eens bij de huidverzorgingserie van Garnier, want er is genoeg keuze.

  Het is altijd slim om een goede make-upremover bij je te hebben. We raden je af om standaard reinigingsdoekjes te gebruiken want op lange termijn kunnen deze je huid beschadigen.

  Garnier heeft een geweldige milde make-upremover op waterbasis, op basis van micellen – ideaal voor de gevoelige huid. Het Essentials Micellaire Reinigingswater is geschikt voor alle huidtypen en hoeft niet afgespoeld te worden met water. Heel praktisch voor onderweg. Houd één ding goed voor ogen: check regelmatig of je crèmes en make-upproducten niet over de houdbaarheidsdatum zijn. Gooi oude en beschadigde producten weg en zorg dat je kwasten allemaal goed schoon zijn. Een grote boosdoener voor een gezonde huid zijn alle bacteriën die in de kwasthaartjes of producten genesteld zitten.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan