terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid.

 • Gezichtsreiniging tips voor de gevoelige huid.

  Ben je het zat om telkens weer op zoek te zijn naar de juiste producten voor jouw gevoelige huid? Ben je er klaar mee dat je telkens weer veel te veel geld uitgeeft aan producten die zogeheten ‘voor de gevoelige huid’ zijn maar niets voor je doen? Lees snel de beste tips van Garnier!

  Bij Garnier hebben we als geen ander verstand van de huid, in het bijzonder kennis over de speciale behoeften van een gevoelige huid. Dankzij het geweldige Micellaire Reinigingswater van Garnier hoeft huidverzorging voor de gevoelige huid niet langer te duur (of zelfs niet effectief) te zijn. We leggen het je graag uit.

  Een gevoelige huid hoeft niet je vijand te zijn

  Een gevoelige huid is vatbaar voor allergische reacties, bijvoorbeeld door de wijziging van één synthetische werkstof in een make-upproduct. De huid kan te droog of te vet zijn, pukkeluitbarstingen krijgen of zelfs acne ontwikkelen. We begrijpen het, dat is niet leuk. Maar we kunnen je wel wat belangrijke tips geven.

  Ten eerste betekent het label ‘gevoelig’ niet dat je automatisch het perfecte product in handen hebt. Check ook de ingrediënten, controleer welke stofjes erin verwerkt zijn. Blijf uit de buurt van producten die alcohol bevatten, geparfumeerd zijn of crèmes en serums op basis van minerale olie. Gebruik liever een reinigingsproduct op waterbasis dan op oliebasis, omdat deze je huid goed reinigen zonder je poriën te verstoppen. Micellair water is hard op weg de nummer 1 reiniger voor de gevoelige huid te worden, en het Micellair Reinigingswater van Garnier is dan ook een goed keuze voor alle onrustige huidjes.

  Ten tweede hoef je de dagelijkse huidverzorging niet heel ingewikkeld te maken. Hoe simpeler, hoe beter. Wat je echt nodig hebt is gewoon een effectief product voor dagelijks gebruik, en niet een of ander super krachtig product dat je maar één keer per week mag gebruiken. Het is wellicht heel verleidelijk om bij een pukkeluitbarsting meteen naar een krachtige reiniger te grijpen, zodat je het gevoel hebt dat je huid brandschoon zal worden. Toch is dit geen goed idee, aangezien je huid veel meer baat heeft van haar eigen mix van oliën en bacteriën – het is niet best als je dit laagje ‘stript’. Nogmaals, onze micellaire reiniger op waterbasis is de beste keuze voor een effectieve, diepe reiniging die je gevoelige huid niet zal irriteren.

  Tot slot raden we je aan om op te letten met exfoliërende producten als je een gevoelige huid hebt. Doe het met mate, bijvoorbeeld één keer per week. Gebruik dan een milde, exfoliërende tonic of een masker.

  Meer weten? Kijk bij Gebruik je wel de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype?

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan