terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid.

 • Gezichtreiniging tips voor de vette huid.

  We weten allemaal heel goed dat een vette huid een behoorlijke uitdaging kan zijn. We zijn er voor je om je handige tips te geven voor een effectieve, dieptereiniging.

  Om een vet huidtype elke dag weer opnieuw onder controle te houden, is best een karwei – in het bijzonder wat betreft de reiniging maar ook om een stralende make-uplook voor elkaar te krijgen. Maar het kan ook anders. Bij Garnier weten we maar al te goed waar een vette huid behoefte aan heeft dus we hebben even de allerbeste tips voor je verzameld.

  Respecteer het natuurlijke olielaagje op je huid

  De huid is een levend orgaan en produceert zijn eigen speciale microben en natuurlijke oliën. Oké, misschien is jouw huid op dat vlak iets te enthousiast maar in plaats van deze productie te bestrijden kun je ook voor producten kiezen die gaan ‘samenwerken’ met de oliën.

  Ten eerste: zoek altijd producten die mild zijn voor je huid, en speciaal ontwikkeld zijn voor de vette huid. Daar hoef je niet een fortuin aan uit te geven want de meeste producten bevatten allemaal dezelfde actieve ingrediënten die hetzelfde werk doen. Dus je kiest voor een product zonder oliebasis, om te voorkomen dat je nog meer oliën aan de huid afgeeft waardoor de poriën verstopt kunnen raken. Micellair water is hard op weg de nummer 1 reiniger voor alle huidtypen te worden, en het Micellair Reinigingswater van Garnier is dan ook een goede keuze.

  Ten tweede… je bent misschien geneigd om je huid als een bezetene te reinigen en scrubben maar dit kan je huid meer schade doen dan je denkt. Zodoende gaat je huid zelfs meer oliën aanmaken – wat je juist niet wilt. Reinig je huid liever op milde wijze, geloof in de producten die je gebruikt en de resultaten, en spoel je huid goed af.

  Als je een vette huid hebt moet je in elk geval dagelijks een toner gebruiken. Overmatige talgrestjes op je huidoppervlak zijn als een magneet voor vuil,- en stofdeeltjes, dus deze extra stap mag je niet overslaan om zeker te zijn dat je huid goed schoon is. Kijk eens bij de skin care assortiment van Garnier, zoals onze reinigers en tonics.

  Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat je goed ‘vooronderzoek’ moet doen naar verschillende producten: test er een paar, voordat je het product hebt gevonden dat bij jouw huidtype past. Plus: wat meer vitaminen en antixodanten aan je voedingspatroon toevoegen is ook geen slecht idee…

  Lees meer over dit onderwerp bij Gebruik je wel de juiste verzorgingsproducten voor jouw huidtype?

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN >

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsroutine
voor alle huidtypes

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan