terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater?

 • Make-up en Garnier Micellair Reinigingswater - Yin en Yang

  Garnier Micellair Reinigingswater is de beste manier om make-up zacht te verwijderen, zonder hard te wrijven en zonder de chemicaliën die je in andere producten terugvindt. Het heeft ook hydraterende eigenschappen waardoor je huid fris aanvoelt en er stralender uitziet.

  Wanneer je je huid snel wilt reinigen, lijkt kraanwater prima, vooral na een lange dag op het werk. Maar de chemicaliën die je in kraanwater terugvindt, zoals bijvoorbeeld chlorine, kunnen irriteren en kunnen je poriën verstoppen in plaats van ze te reinigen. Hierdoor kan je huid jeuken en kunnen er vlekjes verschijnen hoewel je niet met make-up hebt geslapen.

  Nou wat kan je hieraan doen? Een goede oplossing is Garnier Micellair Reinigingswater te gebruiken dat aangepast is aan je huid. Wat kraanwater kan perfect zijn voor een snelle verfrissing, Garnier Micellair Reinigingswater is perfect voor je dagelijkse beautyroutine voor een zachte, stralende teint. Het gezuiverde water filtert de porie-verstoppende mineralen die je huid dof kunnen maken en waardoor droge vlekjes kunnen verschijnen - en dat moet je niet willen!

  Gemakkelijk make-up verwijderen

  De beste manier om make-up te verwijderen na een dag werken of een avondje stappen, is Garnier Micellair Reinigingswater en een paar wattenschijfjes. Breng het Garnier Micellair Reinigingswater aan op het wattenschijfje en veeg dan zacht rondom je ogen. Het product maakt de make-up, talg en vet los van je huid. Als aanvulling op je Garnier Micellair Reinigingswater, kun je een kijkje nemen naar onze reinigers en tonics voor extra natuurlijk gezichtsverzorging.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan