terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Micellair Reinigingswater: een Frans Beauty Geheim.

 • Garnier Micellair Reinigingswater: een Frans Beauty Geheim

  Ontdek hoe je Garnier Micellair Reinigingswater op de Franse manier kunt gebruiken.


  Garnier Micellair Reinigingswateris één van de meest populaire producten van de beauty mark. Ontdek hoe Franse vrouwen het hebben leren kennen en hoe ze het al de hele tijd gebruiken.

  Laten we met de basics starten: Wat is Garnier Micellair Reinigingswater eigenlijk?

  Simpel gezegd, micellen zijn clusters van moleculen die een 'kop' en een 'staart' hebben. De kop is tot water aangetrokken, de staart tot olie en vet. De micellen drijven in het gezuiverde reinigingswater en, zodra het is aangebracht op een wattenschijfje, vindt de staart van de molecule alle overtollige talg en vet rondom zich en maakt deze los van je poriën. Dit is verschillend van andere producten die de onzuiverheden oplost. Deze zachte reiniging geeft je huid een fris en gehydrateerd gevoel.

  Hoe komt het dat dit zo lang een Frans beauty geheim is gebleven?

  Micellair water is in de jaren 90 in Parijs ontstaan, oorspronkelijk om de effecten van hard water tegen te gaan. Franse vrouwen zweren bij micellair reinigingswater voor de perfecte teint en de ultieme hydratatie dag en nacht. Een recent rapport heeft aangetoond dan Franse vrouwen mooier oud worden dan andere vrouwen en micellair water is hier deels verantwoordelijk voor. Hoe vroeger je er mee begint, hoe sneller je er de vruchten van kan plukken! Gezien je niet hoeft te wrijven of spoelen, wordt de verschijning van fijne lijntjes vertraagd, en het gezuiverde water geeft je een stralende teint.

  Hoe gebruik je Garnier Micellair Reinigingswater

  De beste manier om make-up en onzuiverheden te verwijderen is om Garnier Micellair Reinigingswater te gebruiken als onderdeel van je beauty routine. Breng Garnier Micellair Reinigingswater aan op een wattenschijfje, veeg het zacht over je gezicht en laat de micellen hun werk doen.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan