terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Ideeën over Micellair Reinigingswater: waar of niet?

 • Vooroordelen over Garnier Micellair Reinigingswater: waar of niet waar?

  Hier is alles wat je hoort te weten over Garnier Micellair Reinigingswater!

  Micellair water is jaren lang een Frans beautygeheim geweest. Je kan het nu eindelijk ook in Nederland vinden en dit is wat je erover hoort te weten.

  Q: Is Garnier Micellair Reinigingswater een hard product?

  A: Neen helemaal niet. Garnier Micellair Reinigingswater is gekend voor het zacht reinigen en haar de hydraterende eigenschappen. Dit is tevens ook de reden waarom het zo'n populair product is.

  Q: Moet ik het spoelen of het eraf wrijven wanneer ik het gebruikt heb?

  A: Neen. Garnier Micellair Reinigingswater is ontwikkeld om onzuiverheden, make-up en olie zacht van je gezicht te verwijderen zonder te wrijven of te spoelen. Laat Garnier Micellair Reinigingswater het werk doen en veeg het simpelweg weg.

  Q: Kan ik het gebruiken als oogmake-up remover?

  A: Ja dat kan. De micellen (kleine moleculen clusters) in het gezuiverde water trekken vuil aan als magneten en trekken alle make-up, olie en vet uit je poriën. Het is heel zacht dus het kan ook gebruikt worden als een zachte oogmake-up remover.

  Q: Is het ook een tonic?

  A: Neen. Garnier Micellair Reinigingswater is een gezichtsreiniger en make-up remover, maar het is geen tonic of face wash. Garnier biedt deze producten wel aan dus neem gerust door de tijd om door het assortiment te gaan om het product te vinden dat ideaal is voor jou.

  Voor wie is Garnier Micellair Reinigingswater?

  Garnier Micellair Reinigingswater is één van de nieuwste en meest populaire producten voor de gevoelige huid op de markt. Garnier Micellair Reinigingswater is geschikt voor iedereen en is speciaal voor de gevoelige huid ontwikkeld. Ook al heb je voor je gevoel niet echt een gevoelige huid, zorgt de zachte formule voor hydratatie en voeding. Iedereen zal jaloers zijn op je stralende teint!

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan