terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht.

 • Garnier Micellair Reinigingswater: je nieuwe bondgenoot voor een frisse, schone en zachte huid.

  Garnier Micellair Reinigingswater is alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse huidverzorgingsritueel.

  Garnier Micellair Reinigingswater is één van de nieuwste huidverzorgingsproducten die onlangs in Nederland is gelanceerd, en vrouwen over de hele wereld hebben het micellaire water al als een vast onderdeel van hun verzorgingsritueel gemaakt. Waarom is het zo’n revolutionair product, en waarom voldoet dit reinigingsproduct aan al jouw huidwensen?

  Garnier Micellair Reinigingswater is één van de beste producten in het reinigingsassortiment voor een frisse, zachte en schone huid. Het bevat micellen, kleine vloeibare kristallen die in gezuiverd water drijven. Deze kristallen trekken olie aan, make-up en onzuiverheden die op je huid genesteld zitten, en zuiveren de poriën. Je veegt alle vuildeeltjes simpelweg van je huid, zonder te wrijven of af te spoelen. Je huid voelt erna niet trekkerig en ziet er ook niet vlekkerig uit. Garnier Micellair Reinigingswater hydrateert je huid bovendien, dus ze voelt al heerlijk zacht voordat je een moisturizer hebt aangebracht. Erna kun je de huid nog wel extra hydrateren, met één van de crèmes uit de Garnier skin care assortiment.

  Zijn er verschillende varianten in Garnier Micellair Reinigingswater?

  Of je nu een milde oogmake-upremover nodig hebt of reinigingsdoekjes, of huidverzorging voor de gevoelige of vette huid (of iets anders), er is voor iedereen een perfect product te vinden in de Garnier Micellair Reinigingswater assortiment. Al lijkt de formule misschien olieachtig, zorgt het gezuiverde water voor een prachtige frisse en stralende teint. Wéér een goede reden om het micellaire water aan je dagelijkse beautyroutine toe te voegen!

  Voor nog meer gemak kun je ook de micellaire reinigingsdoekjes gebruiken. Deze zijn net zo mild als Garnier Micellair Reinigingswater maar zijn snel en makkelijk in gebruik, en natuurlijk heel handig voor onderweg. Ze bevatten 5% zijdevezels en zijn gebaseerd op een hypoallergene reinigingstechnologie, waardoor deze doekjes voor een frisse, schone en zachte huid zorgen – met een stralende, gezonde gloed als bonus!

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan