terug home

MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN

Is er een gemakkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen?

 • Is er ook een makkelijke manier om waterproof mascara te verwijderen?

  Eindelijk, je kunt nu ook zonder gedoe waterproof mascara van je wimpers krijgen! Lees snel meer hoe je met één product zowel je huid kunt reinigen als verzorgen.

  We hebben er allemaal wel eens moeite mee: snel en makkelijk waterproof mascara verwijderen, zonder dat je ogen erna vuurrood en geïrriteerd zijn geworden. Dat is echt een uitdaging, zeker als je elke dag zulke langhoudende make-up draagt. Vandaar dat Garnier er alles aan heeft gedaan om een milde oogmake-upremover te ontwikkelen, die effectief elk spoortje mascara verwijdert maar eveneens voor een milde, reinigende werking zorgt. Wedden dat het je favoriete mascara remover gaat worden?

  Soms wil je gewoon linea recta je bed in en heb je geen zin en tijd om je mascara eraf te boenen. Aangezien dat ook één van de grootste oorzaken is van een slappe, rimpelige huid rondom de ogen, is hard boenen sowieso één van de slechtste dingen die je kunt doen. Met Garnier Micellair Reinigingswater is het helemaal niet nodig om te wrijven. Dit product gedraagt zich als een soort make-upmagneet, zodat je al die piepkleine deeltjes vuil en make-up zo van je huid strijkt.

  Hoe verleidelijk het ook is, kun je beter niet elke nacht je ogen schoonmaken met reinigingsdoekjes. Dat doet je huid niet veel goeds. Sinds de ontdekking van micellair water, in de jaren negentig, heeft micellair water indruk gemaakt dankzij de no-rinse formule en de zeer milde werking. Het is het perfecte reinigingswater voor de gevoelige huid.

  Micellair water als milde mascara-remover: nog minder gedoe tijdens je vakantie

  Stel je even voor: je bent op vakantie, bereid je voor op die ene lange luie dag aan het zwembad. Je wilt er wel op je best uitzien dus brengt waterproof mascara aan. Er is alleen één probleempje. Je hebt geen zin om einde dag lang bezig te zijn alle mascara weer eraf te krijgen omdat je liever weer zo snel mogelijk klaar bent om naar het strandfeestje te gaan en aan een cocktail te nippen.

  Voor al die zorgeloze vakantiedagen is waterproof mascara een must en is het reinigingswater voor de gevoelige huid dan ook de perfecte reisgenoot. Nadat je de ogen ook nog eens hebt blootgesteld aan zout/chloorwater, zand en vuildeeltjes, heb je niets anders nodig dan een milde reiniger. Waarom maakt deze reiniger niet een vast onderdeel in je beautyroutine voor je volgende vakantie? Breng vervolgens ook één van Garnier’s geweldige andere reinigers en tonics aan.

  Lees meer over een milde verwijdering van mascara in ‘Tips om makkelijk en veilig mascara te verwijderen’.

Hoe gebruik ik Micellair Reinigingswater? Hoe kies ik het beste Micellair Reinigingswater voor mijn behoeften? Wat is het verschil tussen kraanwater en Micellair Reinigingswater? Micellair Reinigingswater: een Frans beautygeheim Waarom Micellair Reinigingswater gebruiken als je geen make-up gebruikt? Vooroordelen over Micellair reinigingswater juist of onjuist Micellar Reinigingswater: je nieuwe vriend voor een fris, schoon en zacht gezicht Micellair Reinigingswater: een reiniger, tonic of huidverfrisser? Rode lippenstift verwijderen zonder irritatie Tips voor het gemakkelijk en veilig verwijderen van mascara Het verwijderen van make-up: een essentieel beautyritueel De schade die slapen met make-up kan aanrichten op je huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gevoelige huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de droge huid Tips voor het verwijderen van make-up voor de gemengde huid Hoe verwijder je make-up zonder irritatie? Hoe verwijder je ‘s avonds je foundation? Geheimen voor het verwijderen van make-up van een top Hollywood visagist? Dagelijkse huidverzorgingsgewoonten die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid Hoe zorg je ervoor dat je huid straalt in de winter? Essentiële beautyproducten die je altijd bij de hand moet hebben Dagelijkse beautyrituelen van de leidende visagisten Gebruik jij het juiste beautyproduct voor jouw huidtype? Creëer jouw reinigingsroutine voor de gevoelige huid Wat zou er in jouw make-up tas moeten zitten? 5 tips om iedere dag een schone en zachte huid te hebben Onze gezichtsreinigingstips voor de gevoelige huid Onze gezichtsreinigingstips voor de gemengde huid 4 tips om de juiste reinigingsdoekjes te kiezen om je make-up te verwijderen
BEKIJK ALLE BEAUTY GEHEIMEN

DE MICELLAIR PRODUCTEN

Ontdek de reinigingsoplossing
voor alle huidtypen

HOE HAAL IK MIJN
MAKE-UP ERAF?

#zomakkelijk
dat je het met je ogen dicht kan