DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging en puistjes

Hoe herken ik mijn huidtype?

Er zijn 4 verschillende huidtypen, droog, normaal, gemengd en vet. Het is belangrijk om te weten welk huidtype jij hebt voor de beste dagelijkse huidverzorging en om het huidproduct te kiezen dat bij jou past.

Droge huid:
Een droge huid heeft geeft vaak een ruw en strak gevoel, en voelt minder soepel. Het is daarom belangrijk om je droge huid goed te hydrateren met een vocht inbrengende crème.

Normale huid:
Iedereen wil wel een normale huid: weinig of zelfs geen imperfecties, geen gevoeligheid en een prachtige teint. Als jij het geluk hebt een normale huid te hebben, is het wel belangrijk deze zo goed mogelijk te verzorgen door de juiste reiniging en hydratatie.

Gemengde huid:
De gemengde huid is het meest voorkomende huidtype en houdt in dat de huid op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) vetter is dan de rest van het gezicht, waar de huid normaal tot droog is. Voor dit huidtype kun je het beste producten gebruiken die geschikt zijn voor de gemengde huid.

Vette huid:
De vette huid herken je vaak aan vergrote poriën, te veel glans en acne. Het is heel belangrijk om je vette huid 2x per dag diep te reinigen om imperfecties te voorkomen.

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips