DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging voor jongeren

Hoe krijg je een goede huid voor je terg naar school gaat?

Voor veel mensen is de zomer een tijd waar lol hebben en genieten van de zon belangrijker is dan huidverzorging, maar vrees niet, er zijn een paar dingen die je kan doen voordat je terugkeert naar school of de universiteit, die de verschijning van puistjes en imperfecties tegen kunnen gaan en je huid er goed uit kunnen laten zien voor de aankomende periode.

Begin met een goede huidverzorgingsroutine. Dit betekent je huid wassen met een niet-comedogene reiniging (het type dat speciaal ontwikkeld is om je poriën niet te blokkeren) en een dagcrème achteraf. Als je make-up draagt, moet je deze er afhalen voor het reinigen. Zorg er ook voor dat je nooit naar bed gaat met je make-up nog op! Het is ook belangrijk om eraan te denken je huid te beschermen tegen de zon, zelfs als de zomer is afgelopen. Beschadiging door de zon kan een oorzaak zijn voor verkleuringen en mee-eters dus zorg ervoor dat je een dagcrème gebruikt met minsten SPF 15 het gehele jaar door.

Een gezond dieet en veel water drinken is ook belangrijk. Als je deze herfst aan de universiteit begint, zorg er dan voor dat je veel fruit en groenten eet.

Tot slot, probeer te ontspannen. Huiswerk, presentaties, opstellen en proefwerken kunnen allemaal de stress verhogen, net zoals het feit dat je teruggaat naar school. Dus, zorg ervoor dat je geregeld aan lichaamsbeweging doet en maak wat tijd voor jezelf vrij om helemaal tot rust te komen.

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips