DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorgingsroutine

Puistjes en imperfecties: Hoe kom ik ervan af?

Huidimperfecties kunnen op veel verschillende manieren voorkomen, bijvoorbeeld puistjes, mee-eters, rode plekjes etc. Ze laten zich meestal zien op het gezicht, de borst en de rug. Imperfecties kunnen veel verschillende oorzaken hebben, zoals genen, het milieu (en dan vooral vervuiling) en een slechte huidverzorging.

De poriën worden verstopt door dode huidcellen, talg en het natuurlijke vet dat je huid produceert. Wanneer poriën verstopt zijn, kan dat leiden tot puistjes.

Door een goede dagelijkse huidverzorging kun je je huid helpen om de opbouw van de dode huidcellen, talg en vet tegen te gaan, waardoor je minder last van imperfecties krijgt. Het is dan wel heel belangrijk om elke ochtend en avond je huidverzorgingsroutine te volgen.

Kies de Garnier Pure Active producten die het beste bij jouw huidtype passen, en hou vast aan een dagelijks reinigings- en verzorgingsritueel:
- Reinig je gezicht 's ochtends grondig
- Verwijder altijd 's avonds je make-up
- Hydrateer je huid dagelijks met een crème voor de vette huid

Wil je zeker weten of je de goede huidverzorgingsproducten gebruikt? Raadpleeg dan de Huid Expert. Hiermee kun jij je huidtype bepalen en bekijken welke producten daar het beste bij passen.

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips