DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging voor jongeren

Welke huidverzorging te gebruiken tijdens een introductieweek?

Introductieweken staan erom bekend dat je weinig tijd overhoudt om je huid naar behoren te verzorgen. Iedereen is te druk bezig met nieuwe vrienden maken om zich over dat soort dingen zorgen te maken. Er zijn echter een paar snelle en makkelijke dingen die je kunt doen om je huid er gezond en fris uit te laten zien tijdens een introductieweek.

Drink veel water en slaap genoeg. Onthoud, het is geen “moe-uitziende-mensen-week”!
Daarna is het essentieel om je make-up te verwijderen. Haal altijd je make-up, neon-verf of ander soort schmink van je gezicht af voordat je gaat slapen.

Gezichtsdoekjes zijn een uitstekend middel om een schone huid te houden tijdens de introductieweek, maar het is belangrijk om je huid om de zoveel tijd schoon te maken met een milde reiniging en warm water. De opbouw van vuil die plaatsvindt als je je gezicht niet vaak genoeg wast, kan onzuiverheden en imperfecties in de hand werken, iets wat je zeker NIET nodig hebt als je nieuwe vrienden aan het maken bent, waar je de komende schooltijd mee op gaat trekken.

Vergeet niet om je huid achteraf te hydrateren om zo je huid gehydrateerd te houden.
Tot slot, exfoliëer je huid als de introductieweek eenmaal voorbij is en laat je huid herstellen met een ontspannen gezichtsmasker en je bent klaar om als een nieuw mens de lessen te gaan volgen!

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips