DE PRODUCTEN

back home

Huidverzorging voor jongeren

Welke huidverzorgingsproducten meenemen naar de universiteit?

Ben je je klaar aan het maken om terug te gaan naar de universiteit deze herfst? Als je al je spullen pakt voor weer een spannend jaar, vergeet dan niet ook alle essentiële producten voor een goede huidverzorgingsroutine.

Gelukkig (voor jou en je rug), hoef je niet veel mee te nemen om een goede basis gezichtsverzorging te hebben. Een goede dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine bestaat uit slechts drie producten – een reiniging, een zuiverende lotion, een hydraterende dagcrème. Je wil ook een gezichtsmasker en exfoliërende scrubs meenemen zodat je grondigere reiniging kan doen, als je tijd hebt.

Neem ook watten mee (om toner op je gezicht te deppen), een washandje om je gezicht te wassen en een zachte handdoek om je gezicht droog te deppen na het reinigen.

Tot slot weten wij allemaal dat een gezonde levensstijl zowel jou als je huid blij maakt! Dus vergeet niet om een flesje water bij je te houden om gehydrateerd te blijven terwijl je over de campus loopt. Neem je sportkleren mee om te ontstressen. En neem een paar extra kussenslopen mee, je moet je kussensloop regelmatig omwissellen, omdat deze een verzamelplek kan worden van bacteriën.

Wow! Dat is alles samen aardig wat. Dus maak een paklijst, zodat je niks vergeet!

STEL JE VRAAG AAN
PURE ACTIVE

Welke gezichtsverzorgingsproducten
moet ik gebruiken voor mijn huid?

Ontdek jouw routine

Alle tips voor
de beste reiniging en
verzorging van jouw huid

Tips